1200 mm Folyo Kesim Makinası

4.100
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00238337
Kategori: Folyo Kesim Makinası
Marka: Graphtec
Model Tipi: CE 6000 Serisi
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İvedik Organize Sanayi Mah / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Set Ankara Reklam Makineleri

Set Ankara Reklam Makineleri San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ömür B.

Net kesimi 122cm olan CE6000-120 modeli mevcuttur. Modellerde yarım kesim ve tam kesim (kopartma) özellikleri mevcuttur. Tüm modellerde kamera ile otomatik poza (kros) tanıyarak şekil kesme ARMS5 özelliği standarttır. Ayaklı (standlı) modellerde rulonun geri boşalmasını engelleyen özellik mevcuttur.
Kalın malzemelerde tanjantal bıçak modu mevcuttur. Modellerde bilgisayara bağlanmak için hem usb, hem seri (RS232C) hem de ethernet lan network bağlantıları bulunmaktadır. Kesebildiği malzemeler ter türlü folyo, pvc ve polyester filmler, 450gr/m2 ağırlığa kadar kağıt ve karton tabaka veya rulo malzemeler, mıknatıs folyolar, etiketler, rekleftör folyo veya tekstil malzemeleri ve diğerleridir. Tüm cihazlar Türkçe plug-in programı ile CorelDraw’dan veya Adobe Illustrator programlarından direk kesim yapar. İlaveten birlikte gelen kendi programı ile kesim yapılır. Tüm modeller 24 ay garantilidir. Kuvvetli ve Hızlı 450 gram kesim basınçı ve 1000 mm/sn maksimum hızla çeşitli malzemeleri yüksek verimlilikle kesebilir. İki Ayrı Boyut 122cm’e kadar net kesim ve 134cm enine kadar malzemeler yüklenebilir. Bu çeşitlilik birçok uygulamayı destekler. Çeşitli Malzemeler Tabelalar için kendinden yapışkanlı vinil film, etiketler için kendinden yapışkanlı yazdırılabilir film / kağıt malzemeler ve POP ürünler için kalın kağıt da dahil olmak üzere çok çeşitli malzemeler kullanılabilir.
5m Uzunluğa Kadar Güvenilir Uzun Kesimler Rulo taşıyıcı 5m’ye kadar daha düzenli bir ortam beslemeyi sağlar. Kesim işlerin uzun boyu, otomatik kaplama fonksiyonunu kullanarak doğru ve dengeli kesim yapabilir. Otomatik Poza Tanıma Sistemi; Baskı ve Kesim İşlerinde Yüksek Hassasiyette Kesim için ARMS 5.0 ARMS (Otomatik Poza Tanıma Sistemi) , basılmış pozaları saptamak için sensörleri kullanan, X ve Y yönünde aks hizalaması gerçekleştiren Gelişmiş Poza İşaret Algılama sisteminin bir kısaltmasıdır. Programdan gönderilen kesim verilerini, kesici plotter üzerinde bulunan malzemedeki baskılı görüntüye hizalar. Etiket veya etiket çıkartan Bas ve Kes işlerinde verimliliği önemli ölçüde artırır. Detaylar için tıklayınız 4-NOKTADAN EKSEN HİZALAMASI Bu özellik gelişmiş algoritmaları kullanarak X ve Y eksenindeki eğriltmeleri ve daralmaları düzelterek telafi eder. Bu, daha doğru poza yapılmasına, Baskı ve Kesimin güvenilirliğini ve kalitesini geliştirir. GENİŞLETİLEN ETKİN KESME ALANI ARMS (Gelişmiş Otomatik Poza Tanıma) sistemi, normalde poza işaretlerinin içinde yapılan kesim alanını, genişleterek, malzemenin tamamının kullanılmasını sağlar. Bu sayede malzemede boş yer kalmaz ve üretim verimliliğini tam olur. ÇOKLU POZA UYGULAMASI Tasarım, RIP yazılımı kullanılarak matris kopyalama koşuluyla basıldığında, her kopya için poza tanıma ve kontur kesim eylemi tekrarlanır. BaskKes uygulamaları için verimliliği önemli ölçüde artırır. Bu tür işlemler, Graphtec yazılımı kullanılarak konfigüre edilebilir. Destekleyen yazılımlar: Cutting Master 4, Graphtec Pro Studio, Graphtec Pro Studio Plus. POZALI İŞLERİN SERİ ÜRETİMİ Veriler ilk kez gönderildikten sonra, PC olmadan da birden çok kez kopyalanabilir ve kesimler alınabilir Özellikle, BasKes uygulamalarının iş verimliliğini artar. Aralık Kesimli Perfore Kesim Özel
Alt Taşıyıcısız Kesim Özelliği Sezgisel Çalışma Özelliği Graphtec CE6000’in sezgisel çalışma panelinin kullanım basitliği büyük önem taşır. Hızla düzenlenir kullanıcı ayarları ile baskılı malzemenin kesimi için otomatik poza işareti algılama sistemi tüm hizalamaları hatasız yapar. 

Ce 6000 Serisi-1200 Mm.Lik (1)
1200 mm Folyo Kesim Makinası
1200 mm Folyo Kesim Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin