Oluklu Mukavva Makinası kategorisi aramanızda 51 adet ilan bulundu

8000 Adet/Saat Tam Otomatik Oluklu Mukavva Makinası

Baştürk | SM/V 800

Oluklu Mukavva Paletleme Makinası (Palletizer)

BTM Makine | BTM-002

PK 170 Mukavva Kesme Makinası

Kolbus | PK 170

1680x1270 mm Karton Oluklu Mukavva Hattı

Kongsberg | X-Production

2500 Mm Oluklu Mukavva Hattı

TCY | 2500 mm

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Oluklu Mukavva Makinası Popüler Ürünler

Oluklu Mukavva Makinası Çeşitleri

Oluklu mukavva makinası , genellikle ambalajlama ve kutu yapımında kullanılır. Üzerinde sık ve uzun  oyuklar bulunan mukavvanın şekillendirilmesinde için üretilmiş makinaları oluklu mukavva makinası kategorisinden inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Oluklu mukavva makinası çeşitleri şu şekilde ; çizgi çeken oluklu mukavva makinası , hidrolik bobin oluklu mukavva makinası , jilet kesim oluklu mukavva makinası , kurutma , ondüle kesme oluklu mukavva makinası ve daha fazlası sadece makinatürkiye sayfasında. Müşterilerin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için, sadece kendi özel gereksinimlerine göre tasarlanmış oluklu mukavva makinası sunuyoruz.

Oluklu Mukavva Makinası uluslararası standartlara uygun kalitesi, sağlamlığı ve uzun süre optimum performansı sayesinde endüstriyel uygulamalar için son derece uygundur. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir oluklu mukavva makinası satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan oluklu mukavva makinası çeşitleri üretilmektedir. Oluklu mukavva makinası son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir.