0,08 Mm Çaplı Fişek Rezistans

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00163062
Kategori: Plastik Makina Rezistansları
Marka: Isı Elektrik
Model Tipi: 0,08 Mm
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 10 Gün
Konum: Ahmediye Mah. / Büyükçekmece / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Isı Elektrik

Isı Elektrik Cihaz Makine San. Tic Ltd. Şti.

Danışman : Ömer G.

0,08 mm Çaplı Fişek Rezistans - Isı Elektrik

Fişek rezistanslar; Metal Enjeksiyonda, Plastik Enjeksiyonda Kalıplarında, Ambalaj Makinalarında, Tekstil Makinalarında, İlaç ve Kimya Sanayinde, Sıvıların Isıtılmasında, Laboratuvar  Ekipmanlarında, Gıda Sektöründe yoğun olarak kullanılmaktadır.

Standart olarak 80/20 Nikel krom rezistans teli olarak hazırlanmış bir seramik üzerine özel makinalar ile eşit ve sık aralıklarla sarılmalıdır. Hazırlanan grup, merkezleme parçaları ile tam merkezlenerek ara boşluklara yerleştirilen magnezyum oksit sayesinde eşit bir ısı dağılımı sağlanmaktadır.
Yüksek kalitede ve uygun yoğunlukta ve uygun yoğunlukta seçilmiş olan (MgO)  dış metal muhafaza ve rezistans telleri arasında ince bir tabaka olarak yerleştirilmekte olup bu sayede daha mükemmel bir ısı iletimi ve daha düşük bir rezistans iç ısısı sağlanmaktadır. Metal dış muhafaza için standart olarak AISI 304 kalite çelik malzemeden imal edilmiş boru kullanılmaktadır.
Kullanım yerlerine bağlı olarak farklı tip malzemelerden imal edilmiş borular ve rezistans telleri de kullanılabilmektedir.
Ürünlerimizin çıkış uçlarında cam elyaf örgülü saf nikel kablo standart olarak kullanılmaktadır. Kablo boyu ekstra bir istek olmadığı takdirde standart olarak 250 mm olarak hazırlanmaktadır.

İMALAT TOLERANSLARI
DİRENÇ(Ω); hesaplanan değerden (+%10 / -%5) farklılık gösterebilir. Bu değişimin sebebi direncin ısıya bağlı olarak değişkenlik arz etmesidir. Oda sıcaklığında  ölçülen direnç çalışma ısısındaki güç için hesaplanan direnç değerinden küçüktür.

GÜÇ (WATT); hesaplanan değerden (+%5 / -%10) farklılık gösterir. Güç toleransı çalışma ısısındaki rezistanslara göre verilmektedir.

ÇAP; (+0,08 mm / -0,02mm)

BOY; (+2,5 mm / -2,5 mm) Toleranslı olarak üretilmektedir.

0,08 Mm Çaplı Fişek Rezistans Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin