150 Bar Tıkalı Kanal Açma Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00211751
Kategori: Tıkalı Kanal Açma Makinası
Marka: Teknojet
Model Tipi: KTJ 1150-11 C
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Tuna Mah. / Bornova / İzmir
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Teknojet

Teknojet Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret AŞ

Danışman : TEKNOJET A.

Teknojet KTJ 1150-11 C

150 Bar Tıkalı Kanal Açma Makinası

 

Teknojet "KTJ 1150-11 C" monofaze kanal açma makinası yıllarca sorunsuz yüksek kapasitede kullanabileceğiniz bir numaralı yardımcınız olacaktır. 220-230 volt monofaze elektrikle çalışması sayesinde evlerde ve işyerlerindeki tıkanmış boruları ve kanalları açma ve temizleme imkanı sunuyor.

Kanalizasyon Açma ve aynı zamanda temizleme makinası; Şık ve kolay kullanım detayları ile dikkat çekiyor. Birçok kişinin kullanmış olduğu tıkanmış kanalları yüksek basınçlı suyun gücü ile açan bu makina Tıkanık borularda mükemmel çalışma sağlıyor.

Kanal Açma makinalarında en çok dikkat etmemiz gereken SUYUN DEBİSİ dir. Basınç ikinci planda gelir. Bizim burada dikkat etmemiz gereken önce su debisi daha sonra basınçtır. Bir örnek vermek gerekirse su debisi 8 litre olan basıncı ise 500 bar olan kanal açma makinasının bizim nazarımızda pek önemi yoktur. Bizim dikkat etmemiz gereken şudur; kanal açma makinasının su debisi 43 litre/dakika ve basıncıda 150 bar olmuş olsa işte bu makina bizim için TIKANMIŞ KANALLARI AÇAN VE TEMİZLEYEN KANAL AÇMA makinasıdır.

KULLANIM ALANLARI

Yüksek kalite standartlarına sahip Teknojet Basınçlı Kanal Açma ve Temizleme Makinası "150 bar basınçlı su ve 11 litre/ dakika" ( 150 BAR BASINÇ 2175 PSI )su debisi  ile tıkanmış pis su borularının, logarların, lavaboların veya kanalların deterjan veya kimyevi madde kullanılmadan ve çevre dostu bir şekilde açılması için gelistirilen piyasa dili ile KUKA Makinası denilen yüksek basınçlı kanal açma ve temizleme makinasıdır.

Esnek kanal açma hortumu üzerine takılan kanal açma memesi geriye doğru yüksek basınçlı püskürtme yapar ve kendisini ileriye doğru çeker, kanal açma hortumunun esnekliği sayesinde 90 derecelik alanlarda bile rahatlıkla dönüş yapabilir böylece kanallardaki tıkanma çözülür.

Monofaze Kanal Açma makinası Kanal açma makinaları içinde en çok tercih edilen bir makinadır.

Yine TEKNOJETt’e özel kanal içi titreşim yapabilme özelliği ile boru içinde yukarı, aşağı,sağa ve sola hareket edebilme imkanı…

NEDİR BU TİTREŞİM ÖZELLİĞİ?

Basınçlı Su ile çalışan Kanal Açma ve Temizleme Makinaları; Tıkanmış kanalları, giderleri, boruları açmak için suyun basıncından ve debisinden faydalanır. Kanal açma hortumu boru içinde çok hızlı hareket eder ve tıkanık olan bölgeye ulaşır.Eğer kullanmış olduğunuz kanal açma makinasında TİTREŞİM ÖZELLİĞİ varsa işiniz daha kolaydır. Titreşim özelliği boru ya da kanal içindeki hortumu yukarı aşağı ve sola sağa doğru yönlendirdiğinden tıkalı olan kısım çok daha kısa sürede açılır. Titreşim yapma özelliği sizleri rakiplerinizden bir adım öne taşır ve işinze hız verir.

KANAL AÇMA JETİNİN BASINÇ AYARLAMA ÖZELLİĞİ VAR MIDIR?

Kanal Açma ve Temizleme Jetinin Turbo By-Pass özelliği ile basıncını ayarlama imkanı vardır.  By Pass ı saat yönüne doğru çevirdiğinizde basınç yükselir, sola doğru çevirdiğinizde basınç düşer.

MONOFAZE KANAL AÇMA MAKİNASININ KANAL AÇMA HORTUMUNU UZATABİLİR MİYİZ?

Kanal Açma Jetinin üzerinde hortum sarma makarası ile birlikte vermiş olduğumuz 40 metre  esnek 1/4 kanal açma hortumu bulunmaktadır. Kanal Açma Hortumu tabiki uzatılabilir, sadece burada çok dikkat etmemiz gereken konu hortuma ek yaptırmamalıyız. Ek yapılmış, rekorlu yada pres ileveli kanal açma hortumları kullanışlı olmaz. Kanal Açma Hortumunun TEK PARÇA  olmasına özen göstermeliyiz.

BASINÇLI KANAL AÇMA JETİNİN EN BÜYÜK AVANTAJI NELERDİR.

En Büyük Avantajı; 220-230 volt monofaze elektrikle çalışması bizim için avantaj konusunda bir adım öndedir. Basınçlı Kanal Açma Jeti tıkanmış olan giderin, tuvaletin, borunun yada kanalın yüksek basınçla açılmasından sonra tekrar tıkanmaması için boru çeperinin yüksek basınç ile temizlenmesi bizim için çok önemli avantajlar arasındadır. Basınç Tıkalı kanalı açtıktan sonra yine yüksek basınçla çeper temizliği hem boru giderini rahatlatır hemde hemen tıkanma süresini oldukça uzatır. Kanal Açma yaparken; makaranın üzerindeki hortumun tamamı açılıp kullanılması daha fazla verim verecektir. Açılan hortum kanal içinde daha rahat bir şekilde ilerleyeceğinden hortumun tamamının açılıp kullanılması yüksek verimli kullanım sağlar.

MONOFAZE KANAL AÇMA JETİNİ HANGİ ÖLÇÜLERDEKİ BORU ÇAPLARINDA KULLANABİLİRİZ?

Monofaze Kanal Açma ve Temizleme Jetini 50 lik, 70 lik, 100 lük ve 150 lik boru çaplarında kullanabilirsiniz. İmalatını yapmış olduğumuz kanal açma ve temizleme makinası 50 lik dirseklerden rahatlıkla geçer ve tıkanıklığı açar. 

KANAL AÇMA JETİNİN "KANAL AÇMA HORTUMU" ÖZEL BİR HORTUM MUDUR?

Kanal Açma ve Temizleme Makinalarında kullanılan hortum özel ve farklı bir hortumdur. Nedir bu diye soracak olursanız; Makina yüksek basınçla çalışan bir kanal açma yada gider açma makinasıdır ve yüksek basınç ile kanalda hızlı bir şekilde ilerlemesi için hortumun hem hafif olması, hem kaygan olması hemde yüksek basınca dayanıklı olması gerekmektedir. Bütün bu özellikleri kendi bünyesinde bulunduran bir hortum kullanmaktayız. 1/8 ölçüsü olan bu hortum 90 derecelik açılarda bile sorunsuzca kanalda ilerler.

KANAL AÇMA JETİ İÇİN BESLEME SUYUNU  MUSLUKTAN MI DEPODAN MI ALMALIYIM?

İmalatını yapmış olduğumuz Kanal Açma Jetleri suyu depodan emiş yapabilirler. Besleme suyu depondan ve Musluktan bağlantı yapabilirsiniz.

TEKNİK BİLGİLER

  • MARKA : TEKNOJET

  • MODEL : KTJ 1150-11 C KANAL AÇMA MAKİNESİ

  • ÜRÜN ADI : KANAL AÇMA VE TEMİZLEME MAKİNASI

  • MENŞEİ : TÜRK MALI

  • KULLANIM : PROFESYONEL

  • SİPARİŞ NO : 1.045-228

  • KALİTE : CE VE ISO KALİTE BELGELİ

  • POMPA : ANNOVİ REVERBERİ ( ORJİNAL İTALYAN )

  • POMPA PİSTON ADEDİ : 3 ADET SERAMİK PİSTONLU ( UZUN ÖMÜRLÜ )

  • SU DEBİSİ : 11 LİTRE / DAKİKA

  • ÇALIŞMA BASINCI : 150 – 170 ( 0 – 170 BAR AYARLANABİLİR )

  • TİTREŞİM : İSTENİLDİĞİNDE KANAL İÇİNDE TİTREŞİM VEREBİLME ÖZELLİĞİ

  • ÇEKTİĞİ GÜÇ – AKIM : 4 HP*220-230 V 50 Hz ( MONOFAZE ELEKTRİK MOTORU )

  • ELEKTRİK PANOSU : KONTAKTOR+ TERMİK+ FAZ KORUMA+ KAÇAK AKIM RÖLESİ

  • MAKİNA ŞASESİ : STATİK BOYALI

  • POMPA VE MOTOR BAĞLANTISI : ESNEK KAPLİN İLE AKUPLE SİSTEMLİ

  • BASINÇ HORTUM UZUNLUĞU : 40 METRE KANAL AÇMA HORTUMU

  • HORTUM SARMA MEKANIZMASI : RULMANLI KOLAY KULLANIMLI

 

150 Bar Tıkalı Kanal Açma Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin