200 Litre Kapasite Manuel Kumlama Kazanı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00198051
Kategori: Kumlama Kazanı
Marka: Mert Makin
Model Tipi: 200 L
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Evliyaçelebi Mah. / Tuzla / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Mert Makine

Mert Makine Boyama ve Kumlama Ekipmanları

Danışman : Vedat G.

Mert Makina

200 Litre Manuel Kumlama Kazanı

KUMLAMA KAZANI ya da diyer adı ile sandblasting boiler / KUMLAMA TANKI da denmektedır. Bazı kullanıcılar KUMLAMA MAKİNASI ya da KUMLAMA MAKİESİ de demektedırler.

Kumlama kazanı 12 bar basınlı havanın Kumlama Kazanın içerisinde kumu/ griti/ garneti gıbı ürünlerin hava basıncı ıle sıkıştırılması yöntemi ile, kumlama kazanındakı kum Kumlama Kazanı nın altındakı vana dan asagı iner ve Kumlama kazanını sıstemınde Kumlama Kazanının dısından gelen Kumlama Hortumu ndaki hava ile kumu Kumlama hortumundan

Kumlama Nozuluna kadar iter. Ve kum ozuldan cıktıktan sonra yuzeydekı pas/ kır / camur gıbı yuzeyde ne kadar pıslık var ıse bu yuzeyı temızler. Akabı boyamaya hazır hale getırır.

Kumlama Kazanı 50lt / Kumlama Kazanı 100lt / Kumlama Kazanı 200lt / Kumlama Kazanı 300lt / Kumlama Kazanı 500lt gibi istege baglı buyukluklerde müşterilerimizin isteğine gore imal edilmektedır.

Mumlama Kazanı Manuel Kumlama Kazanı ve Otomatik Kumlama kazanı diye 2 farklı sekılde tercıh edılır.

Manuel Kumlama Kazanı ıle Otomatık Kumlama Kazanı arasındakı fark nelerdır. Manuel kumlama tankına kumlama yapan ustanın Kumlama kazanına havayı ver demesı ıle 1 baska arkadas havayı açar ve kumlama başlar.

Kumlama Makinesını acma ve kapama da 1 kisinin Kumlama kazanının yanında durması gerekır. Olası 1 tehlıkelı durumda Kumlama kazanına gelen havayı kapaması gerekır.

oysa Otomatık kumlama kazanı , kumlama yapan ustanın elının altındadır. Kumlama nozulunun ustune monte edılır ve usta otomatık mandala basarak Kumlama tankına havayı acar ve kumlamaya baslar.

Olası aksaklıklarda Kumlama kazanı el mandalını bırakıınca Kumlama Kazanı havayı keser veKumlama Makınesı durur. iş güvenliği açısından otomatik kumlama Kazanı tercih edılmelısır. Kabın ıcı kumlama makınelerınde kucuk parcalar el ıle tutulup kumlanabılır

Kumlama Kazanı
Çelik yapılar ve nesneler, köprüler, rezervuarlar, boru, beton yüzeylerin kumlama. Yüzey hazırlığı SA 3.0. 37 m Güç 2 / h

STANDART

5litre kazan, süzgeç, kapak, patlatma ajan ölçüm valfi, yüksek performanslı su ayırıcı, el deliği, hortum bağlantısı için rakorlar.

200 Litre Kapasite Manuel Kumlama Kazanı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin