200 Lt 3 Hp Pistonlu Hava Kompresörü

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00179415
Kategori: 101-300 lt Arası Kompresör
Marka: Karak Makina
Model Tipi: KA 200 DT
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Vatan Mah. / Bayrampaşa / İstanbul
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

KARAK MAKİNA

Karak Makina Sanayi Ltd Şti

Danışman : Mehmet B.

200 Lt 3 Hp Pistonlu Hava Kompresörü

Pistonlu hava kompresörü özellikle sanayide kullanılan makinaların, güvenilir, sağlam ve ergonomik bir yapıda olması gereklidir. KARAK pistonlu hava kompresörü işte bu anlayışın eseridir. 

Pistonlu hava kompresörünün ağırlığı özel malzemeler ve parçalar kullanılarak en aza indirilmiştir. Ağırlık merkezleri ve moment hesapları yapılarak, bir kişinin kompresörü rahatça hareket ettirebileceği şekilde tasarlanmıştır.

Pistonlu hava kompresöründe hava üreten kısım gerektiğinde kolaylıkla depodan ayrılabilir. Bu da pistonlu hava kompresörünün nakliyesini ve servis imkanını kolaylaştırmaktadır.

KARAK Pistonlu Kompresörde hacim kaybını (ölü hacimden kaynaklanan kayıp) minimuma indiren yüksek verimli sübaplar kullanılmaktadır. Etkin soğutma sağlayan kanatlar ve yüksek ısıl iletkenliği olan malzemeler sayesinde sıcaklık düşük tutularak kompresörün maksimum verimli çalışması sağlanmaktadır. Özel rulmanlı yataklama ile sürtünmeler minimuma indirilmiştir.

KARAK Pistonlu Kompresörde balanstan kaynaklanan titreşimler en aza indirilmiştir. Kompresör mekanik rezonans aralıklarından uzak frekansta çalışır ve titreşim hasarı görmez. İmalatın her aşamasındaki özel test metodları ile kontrol edilen kompresörler aynı zamanda çalışma testlerine tabi tutulmaktadırlar.

KARAK Pistonlu Kompresörler en kaliteli hammadde ve parçalar kullanılarak üretilirler. Tüm üretim hatları ve süreçleri kontrol altında tutularak, ürün kalitesi güvence altına alınmaktadır. Bu sayade uzun ömürlü ve arıza yapmayan kompresörler üretilmektedir.

 
 
MODELİ DEPO HACMİ (LT) MOTOR GÜCÜ (HP) HAVA EMİŞİ (LT/DK) ÇALIŞMA BASINCI (BAR)
KA 200 DT 200 3 424 8

200 Lt 3 Hp Pistonlu Hava Kompresörü Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin