2.5 Kg / Parti (10 Kg / Saat) Kahve Kavurma Makineleri

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00190709
Kategori: Kahve Kavurma Makinası
Marka: R&R
Model Tipi: R2
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Gürpınar Mah. / Bornova / İzmir
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Roaster And Roaster

A.C.M. Süleyman Kağan Kural

Danışman : Kagan K.

R&R R2

2.5 Kg / Parti (10 Kg / Saat) Kahve Kavurma Makineleri

 

R&R R2 2.5kg parti kapasiteli ticari kahve kavurma makinesi, düşük hacimli üretim tesisleri için artisan kahve kavurma ihtiyacını karşılar. Bu model küçük bir manastır için idealdir. Kaliteli kavurma ve güvenilir çalışma için tamamen profesyonel bir profile ve ağır hizmet tasarımına sahiptir. R2 kahve kavurma makinesi, parti başına 1 kg'dan 2,5 kg'a kadar kapasiteye sahiptir.


Her fonksiyon için ayrı motorları olduğu için aynı anda hem kavurup hem de soğutabilirsiniz. R2 ticari kahve kavurma makinesi sürekli kavururken tamburun dışında soğutma gerçekleşir ve saatte 10 kg'a kadar kavurma yapmanızı sağlar.


R2, kavrulmuş fasulyeden gelen samanları bir siklon vasıtasıyla toplar. Soğutma haznesine ulaşan fasulyeler, düşmeden önce samanlardan ayrılır ve soğumadan hemen sonra işlenebilir. Siklon harici olduğu için kavurma döngüleri arasında kavurma makinesindeki samanları temizlemenize gerek yoktur. Ayrıca, harici bir siklon kullanırken kahve kavurma makinesini temizlemek daha kolaydır. Durmadan kızartabilirsiniz. Birkaç döngüden sonra saman toplayıcının temizlenmesi gerekir.

R&R Kavurma ve Kavurma R2 kahve kavurma makinesi, optimum ve yüksek verimli ısı transferi ve dağıtımı için tasarlanmıştır. Kahve kavurma konusundaki gelişmişliğimiz, her partide homojen, sabit ve stabil çekirdek kavurma özelliğine sahip benzersiz tambur tasarımını getiriyor.

R2, uzun ömürlü ve ağır hizmet kavurma işlemi için endüstriyel motorlara ve ekipmanlara sahiptir. Makineyi 7 gün 24 saat çalıştırabilirsiniz.

Düşük Nox Premix Brülör, en düşük emisyonla çalışır. ve mevcut brülörlerin en yüksek performansı. Güç ve enerji, çevre sağlığı için dünya çapında endişe kaynağıdır. Beş küresel çevre sorunu vardır: iklim değişikliği, asitlenme, ötrofikasyon, atmosferik birikim, kentsel hava kalitesi ve troposferik ozon. NOx, yukarıdaki çevre problemlerinde önemli kirleticilerden biridir. R2, en verimli ön karışım gaz brülörü ile donatılmıştır. Brülörümüz, gaz yakmada maksimum verim ve minimum Karbon Monoksit emisyonu sağlayan temiz bir ısıtma kaynağıdır. Güvenli, ekonomik ve stabildir, alev kontrol parametreleri kızartmanız üzerinde tam kontrol sağlar. Dijital kontrol ünitesi, alevi (termal güç) artırmanıza veya azaltmanıza izin verir.

R2, USB Modbus veri kaydı bağlantısı ile donatılmıştır. Artisan için hazır. Çekirdek sıcaklığını ve egzoz sıcaklığını kaydetmek için termokupllara sahiptir.

Kontrol paneli, sıcaklıkları ayarlamak ve izlemek için hem tambur hem de egzoz termokuplları için dijital termostata sahiptir.

Boyutlar

Boyutlar wxlxh : 115x145x138cm
Egzoz boru çapı : Ø76mm

Elektrik Servis Gereksinimleri

Voltaj & Frekans : Tek Faz 110 / 220V 50hz 60hz
Trifaze 380 / 400 50hz 60hz
Güç : 1,15kw/h
Elektrik Akımı (Amper) : 14A

Hava akımı

Egzoz hava akışı :150m3/h
Soğutucu hava akışı :200m3/h

Kapasite

Parti Boyutu : 2,5kg/parti
Üretim : 10kg/h

Yakıt

Yakıt türü : Propan, LPG, Doğal Gaz, Elektrik
Gaz basıncı gereksinimi : NG 20Mbar – Propan, LPG 30mbar
Kaynak Gaz Basıncı : 1-4bar

Veri kaydı

Artisan Bağlantısı : USB

Gaz tüketimi

  Isı gücü Gaz Tüketimi Gaz basıncı
    G20 1,30 m3/sa 20mbar
12 KW/saat G30 0,97 kg/saat 30 mbar
  G31 0,95 kg/saat
37mbar
 

2.5 Kg / Parti (10 Kg / Saat) Kahve Kavurma Makineleri Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin