30 Watt Telesis Fiber Lazer Markalama Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00185854
Kategori: Lazer Markalama Makinası
Marka: Mevkon
Model Tipi: M-LM001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Fevziçakmak Mhl. / Karatay / Konya
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Mevkon Yüzey Kaplama

Mevkon Yüzey Kaplama San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ramazan B.

Mevkon
30 Watt Telesis Fiber Lazer Markalama Makinası
 

Fiber Lazer kaynağı ilk kez dünyada TELESIS tarafından markalama lazeri olarak kullanılmıştır. Rakiplerimiz ve tarafımızdan verilen diyot ömrü TELESIS e göre verilmektedir. Telesis kaynak olarak IPG ([ URL HIDDEN ]) firmasının lazer kaynağını kullanmaktadır. Fiber lazerler metaller ve plastikler üzerinde etkilidirler. Üretim hatlarında ve seri imalatlarda çok iyi neticeler verir. Beklenen diod ömrü 100.000 saattir.

Telesis lazer markalama pazarında sadece yenilikçi ve lider bir firma değil aynı zamanda sorunları çözen bir firma olarak bilinir. Pazarda en çok tercih edilen fiber markalama lazerlerini ilk kullanan firma olmasına rağmen bununla yetinmemiş ve lazer markalama ürün yelpazesini gün geçtikçe arttırmıştır.
 
Telesis mühendislik araştırmaları sonucunda geliştirilmiş lazerler çözümlerini, müşterilerinin daha iyiye ulaşması için sunar. Telesis nokta vuruşlu markalama cihazlarındaki başarısını Lazer markalama cihazlarındada göstermiştir. Telesis ürünleri labaratuarlarda ya da showroomlarda değil gerçek seri imalat yapan üretim hatlarında yıllardır sorunsuz çalışmaktadır. Telesis'in 800'ün üzerinde müşterisinde 1000 den fazla lazer markalama sistemi çalışmaktadır.
 
Günümüzün en büyük ihtiyaçlarından 1-D Barkod ve 2-D DataMatriks markalamada Telesis pazarın lideridir. UID (Unique Identification)[ URL HIDDEN ] yeterlilik standartlarına sahip ender firmalardandır. Bu sayede özellikle savunma ve havacılık sanayisinde yeterliliğini kanıtlamıştır ve Amerikan Savunma Sanayisinde birçok firmanın tercihi olmuştur.
 
Telesis Technologies Vanadate, Fiber, Diode-Pump, CO2, gibi markalama ihtiyaçlarının tamamını karşılayabilecek lazerler üretmektedir.

30 Watt Telesis Fiber Lazer Markalama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin