3000 Şişe/Saat Şişe Soğutma Tüneli

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00195599
Kategori: Şişe Soğutma Makinası
Marka: Yaren Makina
Model Tipi: Y-SS001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Yaren Makina

Yaren Paslanmaz Makina

Danışman : Cumhur G.

Yaren Makina

3000 Şişe/Saat Şişe Soğutma Tüneli

Yiyecek ve içecek ürünleri üreticileri, bakterileri öldürmek, ürünün raf ömrünü artırmak ve ürünün viskozitesini azaltmak için kapları sıcak ürünle doldurarak dolum işlemini daha verimli hale getirir.

Sıcak dolumdan sonra kapların soğutulması, ürünün lezzetini ve besin değerini korumak için çok önemlidir. Ayrıca, üretim hattı boyunca şişelerin etiketlenmesine ve taşınmasına da yardımcı olur. Bir cam veya plastik şişe sıcak olduğunda, etiketleme için kullanılan yapışkan yapıştırıcının sertleşmesi engellenerek etiketlerin hareket etmesine veya düşmesine neden olur. Soğutma, yapıştırıcının yapışmasını sağlayacak ve işçiler yüksek sıcaklıktaki ürünlere maruz kalmayacakları için şişelerin taşınmasını daha güvenli hale getirecektir.

Yaren Makina Soğutma Tüneli, sıcak dolgulu ürünlerin soğutulması için bir çözüm sunar. Sıcak ürün, ürüne soğuk su püskürten bir dizi meme ile donatılmış paslanmaz çelik bir tünelden geçirilir. Bir üfleyici ve egzoz fanı, buharlaşmalı soğutmanın etkisini artırarak, makineden büyük miktarda dış havayı zorlamak için soğutma tünelinin karşı uçlarına yerleştirilmiştir. Soğutma Tüneli’nin her bölümü, işlemin izlenebildiği ve ürünün çıkarılabildiği menteşeli paslanmaz çelik kapılara sahiptir.

Kullanılan birincil soğutma kaynağı, Soğutma Tünelinin her bölgesinde devridaim edilen sudur. Yeni su, yalnızca hazne suyu önceden ayarlanmış sıcaklığı aştığında sisteme eklenir. Evaporatif soğutma, devridaim yapan suyu ve ürünü soğutmak için egzoz fanları ile sağlanır.

Yaren makina Soğutma Tüneli, nakliye ve kurulum kolaylığı, gelecekteki üretim gereksinimleri için uzunluk ekleme veya çıkarma kolaylığı sağlayan ve soğutucuyu ayrı bölgelere ayıran modüler bileşenler kullanılarak inşa edilmiştir. Çeşitli bölgeler, soğutmadan önce pastörizasyon sağlamak için yalnızca soğutmak veya ürünü belirli bir süre yüksek sıcaklıkta tutmak üzere tasarlanabilir. Cam kaplarda termal şok ve çatlamayı önlemek için besleme ucuna orta sıcaklıkta bir su bölgesi uygulanabilir.

3000 Şişe / Saat Şişe Soğutma Tüneli
3000 Şişe/Saat Şişe Soğutma Tüneli Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin