5 İstanyonlu Cam Şişe Çalkalama Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00195580
Kategori: Şişe Yıkama Makinası
Marka: Yaren Makina
Model Tipi: Y-CS001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Yaren Makina

Yaren Paslanmaz Makina

Danışman : Cumhur G.

Yaren Makina

5 İstasyonlu Cam Şişe Yıkama Makinası

Dünyamızın son dönemde yaşadığı başlıca problemlerden biri de çevresel atıklar ve tek kullanımlık pet, plastik gibi materyaller. Dünya hızla tek kullanım ürünlerden geri dönüşümlü temizlenebilir şişe kullanımına geçmektedir. Bu sebeple cam şişe yıkama makinesi kullanımı hızla artmaktadır.

Cam şişe yıkama makinesi, bayilerden geri gelen şişelerin hijyenik olarak temizliğini yapan makinedir. Yüksek hijyen ve performans sağlayan cam şişe yıkama makinesi yüksek oranda maliyet anlamında düşüş sağlamaktadır.

Cam şişe yıkama makinesi, 5 aşamalı olarak toplamda 32 istasyon yıkama ile cam şişelerinizi yıkamaktadır.

1-İstasyon: Ön yıkama istasyonudur. Şişelerin ilk temizlenme ve kirlilikten arınma istasyonudur. Toplamda süzülme dahil 7 istasyon hem iç hem dış yıkama işlemi yapmaktadır.
2-İstasyon: Deterjan istasyonu. Bu istasyonda deterjanlı sıcak su ile 65 derecede yıkama yapmaktadır. Toplamda süzülme dahil 11 istasyon hem iç hem dış yıkama işlemi yapmaktadır.
3-İstasyon: Durulama istasyonu. Bu istasyonda şişelerin deterjanlı sıcak su ile yıkandıktan sonra deterjan kalıntılarından arınması için şişelerin durulanması işlemini yapar. Toplamda süzülme dahil 4 istasyon hem iç hem dış yıkama işlemi yapar.

4-İstasyon: Dezenfektan istasyonu. Bu istasyonda cam şişelerimizin dezenfekte işlemi gerçekleşmektedir. Toplamda süzülme dahil 4 istasyon hem iç hem dış yıkama işlemi yapar.
5-İstasyon: Final durulama istasyonu: Bu istasyonda cam şişelerimizin dezenfekte edildikten sonra son yıkama işlemi gerçekleşmektedir. Bu istasyonda isteğe bağlı olarak ozonlu son durulama işlemi de mümkündür. Toplamda süzülme dahil 6 istasyon hem dış hem iç yıkama işlemi yapar.

Cam şişe yıkama makinemiz, komple paslanmaz krom dan imal edilmektedir. Üzerinde kullanılan diğer parça ve ekipmanlar gıda normuna uygun imal edilmiştir.

Cam şişe yıkama makinesi, üzerinde kullanılan italyan pompalar sayesinde basınçlı ve uzun süreli sorunsuz üretim sunar. PLC kontrollü makinamız tamamen otomatik ve dokunmatik paneli sayesinde kullanım rahatlığı sunar.

5 İstanyonlu Cam Şişe Çalkalama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin