50 kW Tam Otomatik Paket Ayrıştırma Makinası

38.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00219975
Kategori: Atık Ayrıştırma Makinası
Marka: MT Makina
Model Tipi: 50 kW
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Cumhuriyet Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

MT Makina

MT Makina Geri Dönüşüm Sistemleri İml. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Burçak A.

MT Makina

50 kW Tam Otomatik Paket Ayrıştırma Makinası

  • Cips, bisküvi, ekmek vb. gibi kuru gıda paketleri ayırma
  • Süt, meyve suyu, ayran vb. gibi sıvı gıda paketleri ayırma
  • Farklı kapasitelerde üretim
  • Düşük işletme maliyetleri için enerji verimli tasarım
  • Zorlu uygulamalar için sağlam, dayanıklı yapı

 

Otomatik Paket Ayırıcı Tesisi özellikleri neler?

Toplam Gerekli Güç: 50 kW (Kapasiteye göre değişir)

Ambalajlar için: Otomatik Yatay Balya Presi (Opsiyonel)

Ayıklama Masası: Mevcut

Metal Dedektörü: Mevcut

Sıvı Ambalaj Ayırma: Mevcut

Kuru Ambalaj Ayırma: Mevcut

Paslanmaz çelik tasarım (Opsiyonel)

Kapasite: 1–2–5 t/s

 

Paketli ürünlerin ambalajından ayrıştırma uygulamaları için Otomatik Paket Ayırıcı Tesisi;

Otomatik Paket Ayırıcı, oluklu kartonlar, plastik şişeler veya metal kutular içinde paketlenmiş, spesifikasyon dışı, tarihi geçmiş veya yanlış etiketlenmiş ürünleri ayırmak için idealdir. Çöp sahası kısıtlamaları ve ürün imha sorunları nedeniyle, bu devrim niteliğindeki Turbo Paket Ayırıcı, kuru veya sıvı ürünlerin ambalajlarından %99’a kadarını geri kazanma kabiliyetine sahiptir. Böylece atık bertaraf maliyetlerini önemli ölçüde azaltır ve ürün ile ambalajın geri dönüştürülmesini sağlayabilirsiniz.

 

Paket Ayırıcı, mutfak, otel, restoran yemek atıkları, anaerobik çürütme tesisleri için iyi bir  

çözüm ortağıdır. Paket Ayırıcı hem biyolojik olarak parçalanabilen hem de biyolojik olarak parçalanamayan torbaları ve yabancı maddeleri %99’a varan verimle uzaklaştırarak organikleri çürütme tanklarına beslemek üzere ayırır.

 

Genel olarak, Otomatik Paket Ayırıcı Tesisi modelleri oldukça esnektir. Cips Paketi Ayırma Tesisi, Çay Paketi Ayırma Tesisi, Bisküvi Paketi Ayırma Tesisi, Süt Paketi Ayırma Tesisi, Meyve Suyu Paketi Ayırma Tesisi, Otomatik Paket Ayırma Tesisi, Paket Ayırma Tesisi, Alçıpan Ayırma Tesisi, Ambalaj Ayırma Tesisi gibi birçok farklı geri dönüşüm uygulamalarında kullanılabilir.

 

Otomatik Paket Ayırıcı Tesisi avantajları;

Otomatik Paket Ayırıcı, belirli ürünleri yeniden paketleme ve yeniden kullanım için ayırmak üzere tasarlanmıştır. Çay, bulundukları poşetlerden çıkarılabilir ve iyi bir maliyet tasarrufu ile üretime geri döndürülebilir. Şeker gibi eşit derecede kuru maddeler poşetlerden çıkarılabilir. Malzeme ve ambalajı olarak ayrılabilir. Tütünler, tamamen paketlendiğinde bile sigaradan çıkarılabilir.

 

Paket Ayırıcı, plastik poşetler, plastik şişeler, TetraPaklar, Metal kutular, plastik kaplar, karton, folyo ve daha fazlası dahil olmak üzere sert ve yumuşak ambalajlardan ayrılmak üzere paketlenmiş ürünleri işleyebilir. Verimliliği artırmak için değişken hızlı bir sürücü ile donatılmıştır. Sistem hem iç hem de dış mekanlara kurulabilir.

 

Biyobozunur torbalar anaerobik çürütme işlemi sırasında ayrışmazlar, bu da pompaların, vidalı konveyörlerin tıkanmasına ve çürütme tanklarında değerli yer kaplamasına neden olur. MT, çift helezonlu besleme konveyörü, bantlı konveyör ve az bakım gerektiren geri kazanılmış organik madde pompalama sistemi dahil olmak üzere komple sistemi tedarik eder. Gerekirse bir ayrıştırılmış kuru malzeme konveyörü de temin edilebilir. Otomatik Paket Ayırıcı bir platform üzerine monte edilmiştir ve zemine monte bir elektrik panosunda bulunan dokunmatik plc kontrolleri içerir.

Sürekli çalışma için tasarlanmış Otomatik Paket Ayırıcı Tesisleri;

Paket Ayırıcı makinesinin, paketten çıkarma sistemi ile, plastik şişeler ve diğer kaplardan çıkarılabilen ürünler şu şekildedir; Süt, limonata, kola, su, deodorant, şampuan, glikoz içecekleri, çamaşır suyu, saç kremi, sıvı sabun, soslar, sıvı yağ, deterjan, peynir, makarna, kek, bakliyat, yoğurt, karbonatlı içecekler, meyve suları vb. gibi.

 

Atık alçı levhaların çöp sahasına atılmasını kısıtlamak için yapılan değişiklikleri takiben, alçı endüstrisinin her yıl üretilen alçı levha atığının üstesinden gelmek için bir alternatife ihtiyacı var. Alçıyı desteğinden ayırmanın geleneksel yolu, eleklerle birlikte çekiçli değirmenleri kullanmaktır, alçıpan, bu da maliyetlidir ve yüksek oranda toz üretir. MT, istenmeyen, hasarlı ve hurda alçı malzemeleri için yeniden işleme çözümleri sunar.

 

Otomatik Paket Ayırıcı, alçı geri kazanım sistemi, alçıyı karton ve kâğıt destekten ayırmada kullanım için idealdir. Hem ayrılmış alçı hem de kâğıt daha sonra sırasıyla geri dönüşüm için gönderilebilir. %99’a varan verimlilikle süreç, atık bertaraf maliyetlerini önemli ölçüde azaltır.

50 kW Tam Otomatik Paket Ayrıştırma Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin