500x350x150 mm Otomatik Briket Parke Taşı Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00200382
Kategori: Briket ve Parke Taşı Makinası
Marka: Aradsan
Model Tipi: TP.RN-2025-S
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Mimarsinan Mah. / Silivri / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür
Sertifikalar:



Satıcıyla iletişim kur

Aradsan Makina

Aradsan Makina İmalat San. Tic. Ltd. Şti

Danışman : Makine A.

Aradsan TP.RN-2025-S

500x350x150 Mm Tam Otomatik Beton Briket Parke Taşı Makinesi

Otomatik Beton Blok Makinası TP.RN2025, Aradsan Makina tarafından üretilmektedir.
Bu sistem bordür taşı, çimento blok, kaldırım taşı ve çiçek kutusu gibi farklı tipte beton parçalar üretebilir.
Bu sadece kalıbı değiştirerek mümkündür.
TP üretim hattı.RN2025 temelden ileri aşamaya kadar tam otomatik (tartım malzemesi, karıştırma malzemeleri, üretim, kürleme sistemi ve paketleme) makine ile ve insan etkileşimi olmadan yapılır.
Bilim ve teknolojinin ilerlemesi, kentsel ve endüstriyel malzeme üretiminin güncellenmesi ve beton üretiminde her geçen gün kaydedilen ilerlemeye göre Aradsan Makine, ürünlerini iç ve uluslararası standartlara dayalı olarak pazarlara sunmaktadır.
TP sistem Otomatik Beton Blok Makinası üretmenin amacı.
RN2025, beton parçaların kalitesini arttırmakta, daha fazla ürün üretmekte, işçilik ve üretim giderlerini azaltmaktadır.
İyi beton için iyi donanımlı laboratuvarları ve modern makinelerle eksikliği nedeniyle bu uzmanlar, geleneksel ürünlerin kalite kontrolü imkansız eksikliği gibi sorunlarla karşı karşıya, geleneksel yöntemler ve diğer sorunlar, kullanılan malzemeler hakkında bilgi sahibi olmaması tasarım ve bordür, blok, döşeme ve flowerbox üretim kapasitesine sahip üretim makineleri için bu şirket yaptı.
Aradasn Makina ürünleri ile beton üretim aksamlarının kalite ve niceliğinin korunması ve faaliyet alanının arttırılması başarılmıştır in facing the needs of the community in the field of the competition with domestic and foreign competitors .
The system of Otomatik Beton Blok Makinası TP.RN2025, İtalya veya Almanya'da üretilen ekipmanlarla (temelden ileri parçalara) üretilmektedir.
Aslında bu ilke sistemin arızalanmasını en aza indirecek, böylece sistemin ömrü uzamış olacak ve masraflı masrafların önlenmesine neden olacaktır.
Makine 2025 II, 16,5 ton ağırlığında - tek katmanlı palet
1/1: Ağır makine çerçevesi, vibratörlerin krikolarından ve sarsıntılarından gelen basıncı tolere edebilen özel endüstriyel kutudan yapılmıştır.
1/2: Tp'de kullanılan aletlerin özellikleri.(Döşeme) kalıp (Almanya) Deg piston jack tüp: Boch veya Bohler entegre sayfasını bölümü ayarı için RN model 2025: Pompa jeneratör: hangi A. tarafından kaplı veya Titreşim WAT değil 45 WAT ck jeneratör Elektromotor::: yaprak veya Dillidur Hidrolik hortum ısıtmalı: kalıp Tüm sayfaları Flex ya da SEL MAKİNESİ veya ST52 yapılır ve sürtünmeye maruz kalan parçalar (yedi farklı Plc Jack mili: Sert krom (İtalya) Kontrol Paneli: sac) anti-sürtünme çelik ile üretilmiştir, Siemens (Almanya) Denetim Masası Tüm parçaları: Siemens (Almanya), 15 inç dokunmatik ekran ile.
Mikro şalter ve sensörler: Muller (Almanya) Yağ sisteminin soğutulması radyatör ile yapılır Makinenin çerçevesi: 12 mm kalınlığında özel profil Mikser içinde kullanılan levhalar: Hardox (İsveç), Dillidur (Almanya)

500x350x150 mm Otomatik Briket Parke Taşı Makinesi
500x350x150 mm Otomatik Briket Parke Taşı Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin