600-800 Adet/Saat 2 Nozul Otomatik Sıvı Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00238304
Kategori: Otomatik Sıvı Dolum Makinası
Marka: Keskinmak
Model Tipi: 600-800 Adet/Saat
Ürün Tipi: Kiralık
Ürün Durumu: İkinci El
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Şahintepe Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Keskinmak Sanayi Makinaları

Keskinmak Sanayi Makinaları Ve Tic Ltd. Şti.

Danışman : Keskinmak Sanayi M.

600-800 Adet/Saat 2 Nozul Otomatik Sıvı Dolum Makinası 

2 Nozullu Dolum Makinesi; Otomatik, kullanımı kolay sıvı ürün dolum makinasıdır. Servo motor ve volumetrik sistem ile çalışmaktadır. Dokunmatik ekran sayesinde dolum makinesinin ayarlarını kolayca yapabilirsiniz. Üzerinde İngilizce ve Türkçe dil destekli 7” PLC ekran bulunmaktadır. Ayrıca imalatını yaptığımız dolum makinesini, ambalajınıza göre hem mekanik hem de elektronik sistemlerle kolayca ayarlayabilmeniz için farklı ebat ve şekillerde tasarlıyoruz. Ürün dolum işlemi tamamlandıktan sonra dolum makinesinin şasesini ve parçalarını kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Dolum yapmak istediğiniz ürün paketleri çalışan personel tarafından dolum makinesinin konveyörüne manuel olarak beslenir. Konveyör üzerinde hareket eden ürün paketleriniz dolum makinesinin sensörleri tarafından okunur ve dolum yapılacak alanda durdurulur. Makine doldurulacak ürünü 2 adet dolum ağzı vasıtasıyla kazandan çekerek dolum işlemini başlatır. Makineye girmiş olduğunuz dolum ağırlığını ekranda ayarlar ve dolum işlemi bittiğinde otomatik olarak keser.

Dolum makinesi üzerindeki nozul sayısı 1 dakika veya 1 saatte çıkacak ürün sayısı ile doğru orantılıdır. Dilerseniz 4'lü dolum makinası, 6'lı dolum makinası, 8'li dolum makinası sayfalarımızı diğer nozullarla inceleyebilir veya daha fazla nozul (8+) talepleriniz için whatsapp'tan bize yazabilirsiniz.

Dolum işlemi tamamlandıktan sonra doldurulan ürünler konveyör üzerinde ilerler ve arkadan gelen boş ürün paketleri sensörler sayesinde tekrar dolum memelerinin altında durdurulur ve aynı işlem tekrarlanır. Dolum makinası üzerinde otomatik seviye kontrol sistemi bulunmaktadır. Kazan dolduğunda ürün giriş vanası kapatılır ve ürünü makineye besleyen pompaya sinyal gönderilir ve durdurulur veya yeniden çalıştırılır. Bu sayede kazan içindeki ürünü takip etmeye gerek kalmadan dolum makinasının saatlerce çalışması sağlanır.

Dolum hattı olarak kullanmak istediğinizde, dolum işlemi tamamlanan ürünlerin kapaklarını kapatmak için dolum makinesinin hemen arkasına kapak kapatma makinesi ekleyebilir ve ardından etiketlerinizi otomatik olarak yapıştırmak için bir etiketleme makinesi ekleyebilir ve doldurma hattı Makinalarımızı tek tek veya bir bütün olarak çalıştırabilirsiniz. Diğer makinalarımız hakkında daha detaylı bilgi için sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikleri:

Doldurma Türü: Hacimsel

Nozul Sayısı: 2

Dolum Aralığı: 50ml - 500ml

100ml – 1.000ml

200ml – 2.000ml

500ml – 5.000ml

5.000ml – 30.000ml

Dolum Hassasiyeti: ± 5ml (1000 ml)

Kapasite: 600-800 adet/saat. (1000 ml)

Kontrol Panosu: PLC Kontrolü (DELTA)

Ekran: HMI Dokunmatik Ekran

600-800 Adet/Saat 2 Nozul Otomatik Sıvı Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Kargo Fiyat Bilgi Listesi
Ülke Para Birimi En Düşük Kargo Fiyatı En Yüksek Kargo Fiyatı
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin