6.50-10 Dolgu Forklift Lastiği

125
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00226510
Kategori: Forklift Dolgu Lastikleri
Marka: Litef
Model Tipi: 6.50-10
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Orta Mah. / Tuzla / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Litef Forklift

Litef Forklift San. Ve Tic. Ltd Şti.

Danışman : Beytullah A.

Forklift Lastiği Perkende ve Toptan Satışı, Mobil Lastik presleme ve değişim Hizmeti.

Litef Forklift Olarak;

  • Marka ve tonaj farketmeksizin forklift lastiği değişim, servis ve tedarik hizmeti vermekteyiz.
  • Forkliftinizin Lastyiklerininm değişme zamanının geldiğine kaanat getirdiğinizde, Dilerseniz doğrudan Forklfit Lastiğini satın alabilirsiniz. Veya Zamandan Kazanmak ve daha ekonomik çözüm olması açısından Mobil servisle Lastiğinizin değişimini 1-2 saat gibi çok kısa bir zaman zarfında yenilemesini sağlayabilirsiniz.
  • Türkiye Geneli Lastik satışlarımız Mevcuttur. 
  • Mobil Servis ekibimiz marmara bölgesi başta olmak üzere ülkemziin her yerinde lastik değişimi yapmaktadır.
  • Mobil Lastik servisimiz tam donanımlı Lastik Değişim atölyesi gibi, İster Presle montajlanan Dolgu Lastikjler olsun, isterse havalı lastikler olsun tamamını çok kısa bir sürede vakit kaybetmeden yapmaktadır.
Forklift Lastikjleri Konusunda Aşağıdaki bilgiler Aklınızda Bulunsun.
  • 3,0 Ton Dizel ve Akülüğ Forkliftlerin ön lastiği 28.9-15 havalı lastik veya Dolgu Lastiktir. Arka Lastikleri İse 6.50-10 Havalı veya dolgu forkliftlastikleridir.
  • Forkliftlerin ön tekerleği Hareket, Kavrama, Patinaj ve Frenleme etkilerine maruz kaldığı için aşınma oluşumu çok fazladır, Arka Tekerler İse dönmeyi sağlaığı için dönme sırasında zeminle arasındaki sürteşmeden kaynaklı eskime meydana gelmektedir. (Arkadan Tahrikli Forkliftler Hariç)
  • Forkliftinizde dolgu Lastik varsa Lastiğin janttan çıkarılması veya Janta takılması, yüksek kapasiteli özel başlıklım preler yardımıyla yapılabilmektedir.
  • Forklift lastiklerinin aşınması, Dişsiz kalması forkliftinizin yol tutuşunu ciddi anlamda etkileyecektir. Forkliftinizin lastik dişleri aşındığında, mutlaka değişim yaptırmalısınız, veya esnek çizgi üzerindeyse, diş açtırmalısınız.
  • Forklift Lastikleri  dengesiz aşındığında, veya esnekliğini yitirdiğinde, yüklü veya yüksüzm devrilme riskini çoık fazla artırmış olmaktasınız. ayrıca esnekliği kaybolmuş, veya dengesiz aşınmış lastikler forkliftin dingil ve bağlı elemanlarını ön aks grubunu ciddi anlamda etkilemektedir. Forkliftiniz, lastik aşınmasından başlayan mekanik arızalara kadar varan bir hasara sebebiyet verebilir.
  • Forklift LAstiğiniz aşındığında forkliftin frenleme mesafesi değişmektedir, Özellikle yağışlı hava veya rampa tırmanış ve inişleri ciddi analamda iş kazalarınba sebebiyet verebilir.
  • Eskiyen Forkklift Lastikleri de endüstriyel atıktır. Çıkan lastiklerinizin çevreyi kirletmeyen geri dönüşümlü bir kuruluşa teslim ettiğinizden emin olunuz.Eğer çıkan lastiklerinizin akibetinden bi haberseniz, yasal sorumluluğunuz ortadan kalmamaktadır.
  • Şirketinizin kendi imkanlarıyla lastik değişim sürecini yönetiyorsanız, Forklift lastik değişimleri için özel tecrübeli personel ve forklşift lastik değişimine özel ekipmanlar gereklidir. Ehliyetsiz kişiler tarafından yapılacak müdahale Forklit Lastiği değişim sırasında ciddi kazalara sebebiyet verebilir.
  • Forkliftim için Dolgu Forklift Lastiği midaha uygun Havalı Forklift Tekeri mi daha uygun? Şeklinde bir sorunun Cevabını arıyorsanız. Bu lastiklerin avantaj ve dezavantajları aşağıdaki gibidir.
    • Dolgu Faorklift Lastiği, Lastik Patlaması gibi bir sorun oluşturmöaz. çalıştığınız alan çivili vs. ise lastik patlamalarıyla sık sık zaman kayberedersiniz. ve aynı zamanda maliyet oluşturur. 
    • Dolgu Forklift Lastikleri Yer zemin geçişlerini havalı lastikler kadar esnek yapamadığı için bozuk zeminlerde veya yüzey pürüzlü alanlarda dolgu lastik makinenin mekanik kısmında daha fazla titreşi,m oluturur, operatörü daha fazla  sallar.
    • Dolgu Lastik yapısal olarak yerle teması çok az olduğu için tutunması çok zayıftır. rampam tırmanma vbeya ıslak zemin tutunması daha zayıftır.
    • Dolgu lastiğin ömrü havalı lasitğe oranla daha uzundur.
    • dolgu lastiğin fiyatı havalı lastiğin fiyatının yaklaşık 2 katıu kadardır.
    • Dolgu lastik değilşimi için özel pres gereklidir. kırsal alanda bulunması çok ama çok zordur. havalı lastik, hava tesisatının olduğu her yerde tamiri mümkündür.
Firmanız için Depo ve ürün elleçleme ekipmanlarınının Lastiklerini Profosyonel, Kaliteli ve güvenilir bir tedarikçiden alamk veya servis icra ettirmek istiyorsanız LİTEF'in yedek parça ve servis danışmanları 7/24 size yardımcı olacaklarıdır.
İletişim İçin Lütfen Bizi Arayınız: /
Web: [ URL HIDDEN ] Mail: [ URL HIDDEN ]

 

6.50-10 Dolgu Forklift Lastiği Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin