Albalab Polipropilen Çeker Ocak

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00196213
Kategori: Çeker Ocak
Marka: Albalab
Model Tipi: A-PO001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Atakent Mah. / Ümraniye / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Alba Laboratuvar Sistemleri

Alba Laboratuvar Sistemleri

Danışman : Vural Ç.

Albalab Laboratuvar Sistemleri

Albalab Polipropilen Çeker Ocak 

 

Çeker ocaklar ile ortamdaki kötü hava koşullarının tamamen uzaklaştırılması ve böylelikle laboratuvara tamamen tertemiz havanın hakim olması sağlanır. Öte yandan personellerin de çalışmalarına konsantre olması ve tehlikeli gazların yarattıkları solunum yolu hastalıklarına maruz kalmaması için de kaliteli bir çalışma ortamının oluşması için son derece önemlidir. EN-14175 kalite standartlarına göre üretilen söz konusu çeker ocaklar sayesinde fan yardımıyla içerideki tüm kötü hava şartlarının kısa bir sürede emilerek yerine tertemiz havanın dolması amaçlanmaktadır.

Detaylı bilgiler için tıklayınız
Malzeme ve Teknik

Belli başlı çeker ocaklardan birisi de polipropilen çeker ocaklar olarak bilinmektedir. Polipropilen malzemeden imal edildiklerinhden dolayı son derece üstün performans ortaya koymaya devam eden çeker ocak tiplerinden biri olma özelliğiyle karşımızdaki yerini almaktadır. Öte yandan yine teknik olarak da baca çıkışına aktif hava karbon filtresi ile tüm yayılım gazlarının ulaşması sağlanır. Tam 15 mm polipropilen malzemeden imal edilmiş olup ayrıca kendine has saklama dolabı da bulunur. Gaz ve su muslukları da birer adet bulunmaktadır.

Özellikler

Çeker ocak tiplerinden olan polipropilen çeker ocaklar 6 mm giyotinli cam sistemine sahiptir. Sahip olduğu fan sistemi de 3000 ila 5000 metreküp hacmindedir. Bu özelliğiyle de gerçekten standartların üstünde bir işlevi bulunan bir özelliğinin bulunduğu rahatlıkla söylenebilmektedir. Aç - Kapa iki adet pako şartel sistemi de bulunan bu çeker ocak tipinin 800 lüks floresan lambaları aydınlatmayı sağlar. Cihazın tam 250 mm havalandırma çıkışı bulunur. Her yönden düşünüldüğü zaman söz konusu cihazın tamamen 21. yüzyıl laboratuvar teknolojisine göre üretilmiş cihazlardan birisi olduğunu çok net bir şekilde ifade etmemiz olanaklı olabilmektedir. Bütün bu belli başlı unsurları yönünden düşünüldüğü zaman gerçekten de her yönüyle kaliteden ödün verilmeden polipropilen çeker ocaklar sisteminin rahatlıkla kullanım özelliklerine sahip olduğunu söylemek olanaklı olabilmektedir. Elbette bütün bu özellikteki kapasitesi ile de her yönden kullanım amacının kat kat üstünde özellik göstermiş olduğunu net olarak ifade etmek mümkün olacaktır. Böylelikle çok kısa bir sürede ortama temiz hava akışının hakim olması sağlanmaktadır.

Albalab Polipropilen Çeker Ocak Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin