Carel Elektronik Ekpansiyon Valfi

1.500
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00233964
Kategori: Diğer Isıtma Soğutma Sistemleri
Marka: Carel
Model Tipi: E7VB4ASZ00
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: İtalya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

İksotek Soğutma

İksotek Soğutma Isıtma Makina Ve San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : İksotek S.

Carel E7VB4ASZ00

Carel Elektronik Ekpansiyon Valfi

Carel elektronik genleşme valfleri, iklimlendirme ve soğutma uygulamalarında 2000 kW'a kadar her türlü soğutma kapasitesi ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmıştır ve her şeyden önce, daha düşük akış hızlarında bile mükemmel akış kontrolüyle öne çıkar.
Carel genleşme valflerinin üç temel gücü vardır:
1. Zaman içinde güvenilirlik : Carel ExV valfleri için kullanılan standart tasarım süreci, 1*10 6  döngülük hızlandırılmış ömür testini içerir; vanalar ana ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak sertifikalandırılmıştır; Bu standartlara uygunluk, hem ürünlerin hem de üretim sürecinin maksimum kalitesinin yanı sıra çevre yönetim sisteminin iyileştirilmesine yönelik sürekli bağlılığı da garanti eder.
2. Çok hassas kontrol : Bu, özellikle enerji tasarrufuna odaklanarak, iklimlendirme ve soğutma sistemlerinin yönetimini optimize etmek için tasarlanmış Carel elektronik kontrolörleri tarafından garanti edilir. Ek olarak, hareketli elemanların özel şekli sayesinde son derece hassas kontrol de sağlanır; eşit yüzde karakteristiğine sahip akışı, paslanmaz çelik bilyalı rulmanlar kullanılarak elde edilen strok uzunluğunu ve yüksek hassasiyetli mekanik bileşenlerin kullanımını garanti eder.
3. Mükemmel soğutucu akışkan sızdırmazlığı : Motorun dönme hareketine rağmen hareketli eleman hareket sırasında dönmez. Bu, herhangi bir kayma olmadan valf yuvasına hafifçe oturan yüksek kaliteli bir Teflon contanın kullanılmasına olanak tanır. Contanın sıkılığını arttırmak için, sistem kapatıldığında hareketli elemanı koltuğa doğru iten elastik bir çelik yay takılmıştır: bu ayrıca motorun durmadan önce bir dizi ekstra dönüşü tamamlamasına olanak tanır. Bu aşamada yayın biriktirdiği enerji, vananın kapatılması için ek enerji sağlar; bu da, geleneksel bir solenoid vananın sağladığı sızdırmazlık değerleri ile karşılaştırılabilecek düzeyde bir sızdırmazlık değeri anlamına gelir.
Son olarak, üretilen vanaların %100'ünün test edilmesi, zaman içinde güvenilirlik ve vana sızdırmazlığı konusunda daha fazla garanti sağlar ve daha az çevresel etkiyle operasyon yapılmasına yardımcı olur.
Carel vanalarını karakterize eden diğer önemli özellikler şunlardır:

  • Çıkarılabilir harici stator
  • Rotordan hareketli elemana doğrudan aktarımla basitleştirilmiş hareket mekanizması
  • Yüksek kaliteli malzemelerin kullanımı: paslanmaz çelik, bakır, pirinç, kompozitler
  • Valf kapalıyken mükemmel sızdırmazlık
  • Sistemi başlatırken enerji kaybında önemli azalma
  • Tüm sistem gereksinimlerini karşılamak için çok geniş model ve boyut yelpazesi mevcuttur

 

Uzman teknik kadromuz satış öncesi ve sonrası müşteri desteği sağlamakta, Carel vanalarının montajı ve çalıştırılması ile ilgili her türlü soruya cevap verebilmektedir.

 

Carel Elektronik Ekpansiyon Valfi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin