Çift Kolonlu Çekme Kopma Basma Uzama Test Cihazları

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00197064
Kategori: Çekme Test Cihazı
Marka: Labomar
Model Tipi: L-TC001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Çınar Mah. / Maltepe / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Labomar Kalite Kontrol ve Test Cihazları

Labomar Kalite Kontrol Ve Test Cihazları San Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Labomar T.

Labomar

Çift Kolonlu Çekme Kopma Basma Uzama Test Cihazları

 
-Tek ve çift kolonlu çekme koparma basma malzeme dayanım tensile test cihazları -Üç farklı donanım seviyesi ve iki farklı yazılım çeşidi ile hiç ihtiyacınız olmayan maliyetlere katlanmak zorunda değilsiniz. Dayanım cihazlarımız her amaca ve bütçeye göre farklı donanımlarda üretildiklerinden, fayda maliyet çizginizi kendiniz belirlersiniz.
 
Dökümantasyonun gerekli olmadığı basit kullanımlı ve hızlı sonuç isteyenler için üretildi. Kaliteden ödün vermemek kaydı ile ihtiyaç dışı donanımlara yer verilmeyerek son derece ekonomik fiyatlar ile kolay erişilebilir hale getirildi. Basit bir dijital gösterge kontrolünde, 0,1mm/d hassasiyette hareket ile kopma, kırılma ve uzama değerlerini verebilecek şekilde dizayn edildi.
 
KOBİ:
Mukavemet ve malzeme testlerinin artık bir ihtiyaç haline geldiği orta seviye kalite kontrol laboratuvarları için tasarlandı. Cihaz ana gövdesinde sadece acil durdurma ve yukarı aşağı hareket tuşları bulunan model herhangi bir Windows tabanlı tablet, diz üstü veya masa üzeri bir bilgisayar ile çalışabilmekte. Tam bilgisayar kontrollü, numerik ve grafik sonuç veren, kendi Logonuz ile renkli PDF formatında çıktı imkanı sunan Kobi, için analiz ve istatistik yazılımı tamamen ücretsiz. İhtiyaç ve maliyete göre 0,001 mm/d hıza kadar birçok motor ve sürücüleri alternatif olarak sunduğumuz KOBİ için neredeyse özel imalat demek abartı olmaz.
 
KOMPETAN:
Kalite Kontrolü tamamlayıp Araştırma Geliştirme adımına geçen laboratuvarlar için hayli emek harcanarak ürettiğimiz seridir. Kobi’ den farklı olarak yapılan analizler belirli bir arşiv altında otomatik olarak yedeklenir. GLP kurallarına göre kullanıcı tanımlı arşivleme ile tüm testler saniye saniye kayıt altına alınır. Yapılan testlere geri dönülerek test tekrarı yapabilir. Cihaz kasasına monte özel dokunmatik ekranı ve bir arada çalışan PLC sistemi mevcuttur. İsteğe bağlı cift kademe yük hücresi eklenerek düşük yükler için, daha fazla hassasiyet elde etmek veya bir tarafı çekme, diğer tarafı basma departmanı olarak kullanmayı mümkün kılar. En gelişmiş PLC ve yük hücreleri kullanılan seri, son derece yüksek data transferi sağladığından çok hassas grafikler elde etmek mümkündür. Kendi imalatımız veya farklı extensometreler ile tam uyumlu olarak çalışabilir.

Çift Kolonlu Çekme Kopma Basma Uzama Test Cihazları Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin