Dijital Çorap Baskı Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00233596
Kategori: Dijital Tekstil Baskı Makinası
Marka: İnk
Model Tipi: EPSON DX7
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Kavacık Mah. / Beykoz / İstanbul
Satış Detayı: Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Eftal pekiz-İz Mümessillik

İz Mümessillik San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Eftal P.

İnk Epson Dx7
Dijital Çorap Baskı Makinası

Yeni teknoloji dijital çorap baskı makinası; pamuklu, polyester, ipek, yün vb. tüm çoraplar üzerine ve çeşitli boylar için (kısa, uzun, yetişkin, bebek) tam tur dijital baskı gerçekleştirebilmek için üretilmiştir. Çok renkli çorap üretimi için ihtiyaç duyulan pahalı jakar makinalarını, yüksek jakar üretim maliyetlerini ve iplik artıklarını ortadan kaldıran yeni nesil dijital çorap baskı makinası, üretim için sadece beyaz çoraba ihtiyaç duymakla birlikte yüzlerce renk içeren tasarımlarızı dijital olarak çoraplarınız üzerine kenar birleşim izleri olmadan aktarmaktadır. Çeşitli grafik yazılımlarda (Photoshop, Illustrator vb.) renk ve tasarım sınırı olmaksızın hazırlanan yüksek çözünürlüklü görselleri EPSON DX7 baskı kafaları ile beyaz çoraplar üzerine çorabın her yüzeyini kaplayacak şekilde 60 Çift/Saat (120 Adet) üretim kapasitesine sahiptir. Öte yandan, aynı anda dört veya altı çorap geçirilebilen ve tak/çıkar yapılabilen rulo çorap yerleştirme haznesi teknolojisi ile kolay/hızlı çorap geçirme ve çıkarma süreci, ayrıca dört veya altı çorap üzerine tek seferde baskı yapma imkanı sağlamaktadır. Çıkarılabilir çorap yerleştirme haznesi fazla spariş edilerek, 2. yerleştirme haznesi baskı devam ederken hazırlanabilir, böylelikle daha seri üretim sağlanabilmektedir.

Dijital Baskı Nasıl Yapılır?
Dijital baskı makinaları desenlerinizi bilgisayardan tüm zeminler (pamuk, polyester, keten, yün, ipek, kot, deri vb.) üzerine direkt olarak aktararak baskı yapabilmektedir. Dijital baskı makinaları çeşitli grafik yazılımlarında (Photoshop, Illustrator vb.) hazırlanan sayısız renk içeren görselleri; 4 ana renk “C+M+Y+K, Cyan+Magenta+Yellow+Black, Camgöbeği+Galibarda+Sarı+Siyah” kullanarak çeşitli zeminler üzerine 16 milyon renk olabilecek şekilde aktarmaktadır.
Serigrafi baskıda renk limitiniz olması ile birlikte baskı yapabilmek için zorunlu olan emülsiyon çekme, film desen ayarları, kalıp hazırlama, pozlama, yıkama gibi ön baskı işlemler dijital baskıda söz konudu değildir. Dolayısı ile tasarımlarınızı çeşitli grafik yazılımlarında (Photoshop, Illustrator vb.) hazırlayıp, çeşitli zeminler üzerine direkt olarak baskı yapabilirsiniz. Serigrafi baskı ile kıyaslandığında, zaman ve iş gücünden kazanmakta ve ön hazırlık maliyetlerini ortadan kaldırmaktasınız. Dijital baskı yüksek üretim amaçlı kullanıldığı gibi kişiye özel tasarımlar, e-ticaret tişört siteleri gibi alanlarda da faliyet göstermektedir.

Dijital Çorap Baskı Makinası İstanbul'da | 60 Çift/Saat Pamuklu, Polyester, Naylon (1)
Dijital Çorap Baskı Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin