Dokunmatik Ekranlı Kontrol Panelli Et Fermantasyon Odası

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00157003
Kategori: Et İşleme Klima Odası
Marka: YKF
Model Tipi: FO
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Malkoçoğlu Mah. / Sultangazi / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

YKF Et Makinaları

YKF Et İşleme Makinaları İnşaat ve Turizm San. Tic. Ltd. Şti

Danışman : YKF E.

YKF FO

Dokunmatik Ekranlı Kontrol Panelli Et Fermantasyon Odası

Mikroişlemci kontrol sistemi, soğuk tütsüleme, kurutma,  soğutma kabinlerinin, klimalı ve buz çözme ünitelerinin ve kaynatma su ısıtıcısının otomatik kontrolü için kullanılır. Ürün çeşitlerine göre tasarlanabilir

  • Klimalı odalar, ısıtma, fermantasyon, olgunlaşma, kuruma ve soğuk Tütsüleme işlemlerini gerçekleştirir.
  • Klimalı oda, dolaşımdaki havanın optimum akışını, hızını, yönünü ve yenilenmesini sağlar; bunlar, mekanda sıcaklık ve nemin tekdüze dağılımını elde etmek için temel varsayımlardır.
  • % 98'e kadar buhar ile nemlendirme durumunda,% 65-95 aralığında düzenlenmiş nemde 18-30 ° C sıcaklık aralığı için tasarlanmıştır. Standart ünitedeki nem alma kapasitesi, ürün türüne, muhafaza ve imalat teknolojisine göre ortalama 24 saatte% 3'dür.
  • Klimalı oda, bitki ekonomisine ve maliyet düşüşüne yöneliktir.
  • Kullanıcı tipi ünite, en çok üretilen dayanıklı termal işlenmiş ve işlenmemiş ürünlerin proses koşullarını karşılayan bir endişe kaynağıdır. Tüm bileşenler, tüm teknolojide minimum basınç kaybına göre tasarlanmıştır.
  • Teknolojinin konfigürasyonu, bir makine dairesinin kompakt boyutlarını korumada yüksek verim elde etmeyi mümkün kılar. Klimalı bölme, kutu kombine halde olabileceğinden, tamamen kapalı veya taze hava kurumalı olarak çalışabilir. Mutlak neme göre çalışma odası proses kontrolü, ısıtma ve soğutma gç tüketimini% 20 oranında düşürür. Temiz hava alımı, kış aylarında soğutma gç tüketimini 0'a ve geçiş dönemlerinde% 50'ye düşürür. Olgunlaşma sürecinin sona ermesinden sonra, oda, ürünlerin minimum kilo kaybı ve düşük enerji maliyetleri ile depolanması için en uygun iklim ile bekleme durumuna geçirilebilir.
  • Klimalı odacıklar, her dakika ilerlemiş bir işlemi mükemmel bir şekilde kontrol eden gelişmiş kontrol sistemi ile donatılmıştır.
  • Klimalı odaların güncel mikroişlemci kontrol sistemi dolaşım havasının sıcaklığı, nemi, hızı ve yönünü, taze hava alımını ve dolaşım havasının yenilenmesini sağlar.
  • Oda nem kontrolü sistemi, ortam havası entalpisi kullanılarak mutlak nem ilkesinde çalışır ve kapalı (yaz), kombine (geçiş dönemi) ve açık hava (kış) olmak üzere üç durumda kullanılabilir. Tasarıma göre, odadaki hava akışının çeşitli yolları kullanılabilir.

 

KSH  Klimatik Sirkülasyon hazneleri  akış sistemlerinde aşağıdaki gibi üretilmektedir:

Klasik - sola ve sağa doğru hava miktarı değişimi ile yan kanallar yoluyla odaya gelen içeri giren havanın dikey bir akışı. Egzoz havası, tavan kanalları vasıtasıyla çözülür.

DAF1 - sola ve sağa gelen hava miktarı değişimi ile yan panelden içeri giren havanın değişen dikey ve yatay hava akışı. Egzoz havası, tavan kanalları vasıtasıyla çözülür.

DAF2 - sol ve sağ taraftan gelen hava miktarı değişimi ile yan panelden içeri giren havanın dikey ve yatay olarak değişen bir hava akışı. Hava egzozu, düşey hava akışında tavan kanalları vasıtasıyla ve yatay hava akışı alt yan panelleri vasıtasıyla gerçekleştirilir

Dokunmatik Ekranlı Kontrol Panelli Et Fermantasyon Odası
Dokunmatik Ekranlı Kontrol Panelli Et Fermantasyon Odası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin