Facade Master 1250 Tek Kolonlu Cephe Çalışma Platformu

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00232068
Kategori: Cephe Platformu
Marka: 3K Asansör
Model Tipi: Facade Master 1250
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Saray Mahallesi / Kahramankazan / Ankara
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

3K Asansör

3K Asansör İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Gokhan B.

3K Asansör Facade Master 1250

Facade Master 1250 Tek Kolonlu Cephe Çalışma Platformu

 

Facede Master (kolon üzerinde çalışma platformu) bina cephelerinde çalışmak için asansörlü bir alan sağlayan ideal bir makinadır. 5 çalışana ve 3670 kg’a kadar yükü 30 metre uzunluğunda cepheye kadar kılavuzun 7 ve 8. tablosundaki gibi taşıyabilir.
 
Çalışma prensibi olarak iş yapılacak olan cepheye ankraj kollarıyla monte edilen çelik mastlar üzerinde elektrik motorlarıyla hareket eden iskele sistemleridir. Bu sistemler tek mastta 10,5 metre genişliğe ve çift mastta 30 metre genişliğe kadar açılabilen modüler sistemlerdir. Aynı zamanda sistem üzerinde bulunan standart malzemelerle 150 metre yüksekliğe kadar çıkabilmektedir.
Asansör sisteminin temeli küçük dişlilerin dişli çark mandalı üzerinde dönmesine dayanır. Bu dönüş iki özdeş ve ortak paylaşılan elektronik motor grubu ile üretilir. Her motor grubu bir motoru, bir elektronik fren, bir dişli redüktörü grubu ve acil durum merkezi fren sistemi birleştirir. Bu motor grupları (bundan sonra kısaca motor denebilir) şasi adı verilen metalik bir yapıya takılır. Bu yapı kolonu destekler, makinenin tüm hareketli parçalarını tutar ve tüm gücü kolona nakleder. Ayrıca makinenin yörüngesinden ayrılmasını önleyen ray ayarına sahiptir ve dışardan platforma erişim kapısı gibi yüksek güvenlik detektörü de içerir.
 
Şasi dışında diğer mekanik öğeler, vidalar sayesinde gereksinimler doğrultusunda kılavuzdaki maksimum öngörüye kadar platformun çeşitli parselleri ile bağlantılı olabilir. Platformun her parseli metalik bir pencere kafesinden, delikli plaka zeminden, uzatma sisteminden ve korkuluklardan ve tertip edilmiştir
 
Tüm bu set küçük dişlilerin dişli mandalı üzerindeki hareketi sayesinde dikey olarak durur ve bu cepheyi destekleyen bir kolona sabitlenmiş, kaynaklanmış durumdadır. Bahsedilen kolon birbirine vidalanmış parseller dizisini 150 metre yüksekliğe kadar düzenler. Platformu desteklemenin yanı sıra ona rehberlik görevini de üstlenir. Kolon gücü yere veren platform ile güçlendirildikten sonra setin dağıtıldığı büyük yıkılma anına dek stabilizasyonu sağlar. Ayrıca seti besleyen ve güvenlik sistemi gibi birçok hareketi destekleyen bir elektronik sistem de makinede mevcuttur
 
EN 1495:1998 normunda sabit şasi olarak anılır, gövde boru şeklinde bir düzlem şeklinde bir merkez ve sabitleyiciler ve aynı zamanda teleskopik ve dönen, kullanımı gerekmediğinde gövdeden çıkarılabilinen borular içerir.
 
Merkez gövde ilk bölümü sabitlemek için dişliler de içerir. Ayrıca beş dingili de içerir: karenin her köşesinde bir tane ve bir tane de ortaya, dişli mandalını, yükün büyük kısmını destekleyecek yere olmak üzere konumlandırılır Az önce anlatıldığı gibi dört tane de sabitleyici içerir ve bunlar tabanda birçok yere yerleştirilebilinirler. Bu sabitleyiciler makinenin teslim edilmek üzere yıkılma aşamasında desteklemek amacıyla görevlendirilirler. ( bir sonraki sayfadaki figüre bakınız)
 

3K Asansör Facade Master 1250 Tek Kolonlu Teknik Özellikleri

Motor Gücü (kW) 4.4 kW & 6 kW

Temel Besleme (Vac) 3x400 +/- 10%

Temel Besleme (Hz) 50 +/- 5%

Kontrol Devre Gerilimi (V) 48

Kontrol Devre Frekansı 50

Maksimum Başlama Şiddeti (A) 54

Maksimum Tüketim (KVA) 6

Manyotermik motorlar 3x25A

Termik Motorlar 2x5,5/8A

Manyotermik Kontrol Devresi (İlk) 2x3A

Manyotermik Devresi (İkincil) 1x6A

Portatif Aletler İçin Akım (V,lac) 220,16

Minimum Besleme (KVA) 10

Facade Master 1250 Tek Kolonlu Cephe Çalışma Platformu (1)
Facade Master 1250 Tek Kolonlu Cephe Çalışma Platformu
Facade Master 1250 Tek Kolonlu Cephe Çalışma Platformu Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin