Kafe Reyon Dolabı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00205251
Kategori: Reyon Dolabı
Marka: Orbuz
Model Tipi: O-CD001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Feriköy Mah. / Şişli / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Orbuz Soğutma

Orbuz Soğutma Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Orbuz S.

Orbuz Kafe Reyon Dolabı

Kafe ve dinlenme mekanlarının her türlü yiyecek içecek ve hazır gıda ürünlerinin teşhir ve sunumunda kullanılan soğutma ya da ısıtma özellikli ürün yelpazesinin tümüne kafe reyonları denmektedir. 
Kafe reyonları içecek ve gıda sunumu için gerekli olan soğutma ünitelerinin tasarımında iç mekan dekor özellikleri esas alınmaktadır.
İster global düzeyde; zincir marka, kafe ve simit saraylarında olsun ister şubesi olmayan yerel ve kendine özgü mekanlarda olsun iç dekor ve konsept özelliklerine göre talep edilen tüm ölçü ve tarzlarda üretimi gerçekleştirilmektedir.
Ahşaptan çelik profillere, bükülmüş krom veya elektrostatik toz boyalı metal levhalara, granit mermer profillerden her tür ve renkten plastik malzeme kullanılarak projelerin aslına en uygun şekilde çizgilerini koruyarak gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.
Kafe Reyonları, konsept içerisinde belirlenen ayrı yiyecek ve içecek reyonları ile karma reyonların birlikte hizmet edebilmesini sağlayacak ayrıntılı ve düzenli çalışma ortamlarını sağlamak üzere geliştirilmektedir.
Pasta reyonları ile kumpir waffle reyonları ya da meşrubat reyonu ile börek reyonlarının birlikte hazırlanıp uyumlu çalışmasını sağlamak için güçlü teknik altyapı ve kaliteli malzeme kullanımı zorunluluk teşkil etmektedir.
Her ünite kendi standart özelliklerine göre çevre şartları göz önünde tutularak hijyenik koşulların maksimum seviyelerde korunmasına dikkat edilmektedir.

Kafe Reyon Dolabı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin