King Xl70 Havasız Boya Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00230121
Kategori: Havasız Boya Makinası
Marka: Graco
Model Tipi: XL70
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Batısitesi Mah. / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ayoki Makina

Ayoki Makina San. ve Tic.Ltd.Şti

Danışman : Rıza A.

Graco King XL70

King XL70 Havasız Boya Makinası

 
Yüksek kalite, yüksek hacim, yüksek basınç. Graco King pnömatik havasız püskürtme makineleri, koruyucu kaplama uygulamaları için en güçlü makinedir. Sistem, daha önce hiç görülmemiş aplikatör çıkış değerleri, basınç oranları ve pompalama kapasiteleri sağlar. Graco King birimleri, en sert çevre koşullarına dayanacak ve en zorlu koruyucu kaplamaları ve korozyon kontrol uygulamalarıyla kolayca başa çıkacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanılabilir 10 farklı basınç oranı seçeneği ile, uygulamanız için doğru basınç ve akış özelliklerine sahip bir püskürtme makinesi vardır.

Doğal akışlı besleme, ancak daha yüksek viskoziteli malzemeler ve dolgu malzemeleri için tasarlanmıştır, daha az tıkanma için filtresiz bir alt pompa gerektirir

  • Basit bakım - Bu hava motoru NXT valfi ile karşılaştırıldığında %50 daha az parçaya sahiptir, bu da bakım ve sorun giderme işlemlerini kolaylaştırır. Tüm motor parçalarına erişmek kolaydır ve bu parçalar basit düzeyde bakım gerektirir.
  • Geliştirilmiş buzlanma performansı - Termal yalıtımlı poppetler ayrı monte edilir ve genellikle donma sıcaklığının altına düşebilen motor dökümlerinden izole edilmiştir. Yeni tasarlanmış poppetler ve harici pilot hatları, pilot valfin donmasını engelleyerek birimin aniden durmasını önler. Buzlanma potansiyeli, %70'e kadar azaltılmıştır.
  • Daha az puls - Hava valfinde %145'in üzerinde daha yüksek egzoz kapasitesi ile daha hızlı ve daha sorunsuz bir geçiş elde edersiniz. Kalıbınızdaki “parıldama” ortadan kalkacak; farkı siz de göreceksiniz.
  • Gelişmiş kenar yükleme ve beş yerine yedi boğaz keçesi ile daha fazla yapışkanlık ve kuvvet. Yeni MaxLife Alt Pompaları, en zorlu işler için tasarlanmıştır, eşsiz dayanıklılığa ve kullanım ömrüne sahiptir.
  • Çok tabancalı özellikler Graco'nun güçlü yeni hava motoru, birden fazla tabancayı, neredeyse algılanabilir bir puls olmadan kullanmanıza olanak tanır. Birden fazla tabancanın takılmasını kolaylaştırmak için yeni bir manifold tasarlanmıştır.

Graco King XL70 Teknik Özellikleri

 
Alt Pompa Tipi Filtresiz
Maksimum Sıvı Çalışma Basıncı (psi) 7250
Model King
Paket Basınç Oranı (Motor/Alt Pompa) 70:1 XL6500 / 180cc
Paket Seçenekleri Hava Kontrolleri, Hazne, Hortum, Tabanca
Seri XL70
Tabanca Modeli XHF
Tehlikeli Ortamlarda Kullanımı Onaylanmıştır Evet
Tip Havasız Püskürtme Makinesi
Çerçeve Konfigürasyonu Ağır Hizmet Tipi Araba

King Xl70 Havasız Boya Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin