Kutu Tipi Taş Ve Toz Emaye Pişirme Fırını

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00182463
Kategori: Emaye Fırını
Marka: Boymak
Model Tipi: B-EF001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Cumhuriyet Mah. / Çayırova / Kocaeli
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Bm Boya Makina

Bm Boya Makina İmalat. San. Tic. Lti. Şti.

Danışman : Boymak M.

Kutu Tipi Taş ve Toz Emaye Pişirme Fırını

BOYMAK Box Type Emaye Pişirme ve Kurutma Fırınları, kurutma ve pişirme işlemini gerçekleştirecek şekilde parçanın bir askı veya taşıyıcı araba gurubuyla fırın içersine yüklenmesi prensibi ile çalışmaktadır. Yüksek verimli yerden tasarruflu olup üretim prosesinin akışına göre faklı sistemlerde imalatı yapılmaktadır. Bu tür fırınlar genel olarak düşük kapasiteli imalatlarda ilk yatırım maliyetinin düşüklüğü sebebi ile tercih edilmektedir. Box tipi fırınlar kontinü fırınlara göre daha az yer kaplaması, düşük yakıt maliyeti sebebi ile kullanıcılara avantajlar sağlamaktadır.
 
Isıtma Ünitesi
Boymak ısıtma eşanjörleri maksimum verim minimum yakıt sarfiyatı esasına göre dizayn edilmektedir. Fırın iç kısmına monte edilen özel olarak ithal edilen inkonel malzemeden yapılmış özel tasarımlı ısıtma eşanjörü sayesinde fırın ısısını ortam sıcaklığından + 1000 ºC ye çıkartılır. Fırın PLC kontrollüdür. Kullanılan BEG, fırın ebadına göre değişir. Emaye fırınları özel olarak tasarlanmaktadır.
 
Kutu Tipi Taş ve Toz Emaye Pişirme Fırını Teknik Özellikleri
Box Type Emaye Pişirme ve Kurutma Fırınları sandvich paneller halinde şasi üzerine kurularak demonte halde imal edilmektedir. Pişirme fırınının iç kısmına gelen bölümü 150mm 1430 dereceye dayanıklı Seramik Yünü, dış kısmı 200mm Kaya Yünü ile tecrit edilmektedir. Fırın dış sacı elektrostatik toz boya ile kaplanmakta ve korozyon direnci artırılmaktadır. Pişirme fırınındaki bu yalıtım özelliğinden dolayı ısı kayıpları ortam sıcaklığının ( + - 10) derece üzerine çıkmamaktadır. Bu sayede pişirme fırınlarımız daha az yakıt tüketmekte ve çalışma ortamını gereğinden fazla ısıtmamaktadır. Isı kontrolü fırın içersine yerleştirilen termokub vasıtası ile yapılmaktadır. BOYMAK Box Type Fırın, istenilen dereceye geldiğinde otomatik olarak sinyal vermekte ve pişirme fırını ısı kontrol panosu üzerinde bulunan dijital saat vasıtası ile 0-960 ºC kadar ayarlanabilmektedir.

Kutu Tipi Taş Ve Toz Emaye Pişirme Fırını Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin