Mrk Robot Kapı Kapak Pencere Robotik Boya Sistemleri

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00220527
Kategori: Robotik Boya Sistemleri
Marka: Epistolia
Model Tipi: MRK Robot
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Esentepe Mah. / Kartal / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

CE Makina

CE Ahşap Makineleri Ticaret Ltd. Şti.

Danışman : Cenk Y.

Epistolia MRK Robot

MRK Robot Kapı Kapak Pencere Robotik Boya Sistemleri

 

ÇOKLU PROGRAMLAMA SİSTEMLERİ . MRK 6.1 robotumuz, karmaşık şekilli nesnelerin kolay ve hızlı bir şekilde boyanması için kendi kendine öğrenerek veya geometrik olarak basit parçalar üzerinde daha doğru bir boyama için noktadan noktaya programlanabilir. Robotik kollarımız, programlama aşamasında yüksek manevra kabiliyeti elde etmek için çok hafif ama dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve pnömatik olarak dengelenmiştir.

ÇEŞİTLİ ROBOT KONFİGÜRASYONU . MRK boyama robotu, EPISTOLIO Srl tarafından tasarlanan ve üretilen çok sayıda cihazla entegre edilebilir. Bu cihazlar, karusel sistemlerini, harici taşıyıcıları ve döndürme cihazlarını içerir.

FARKLI KOL UZUNLUĞU . Aynı robot modeli, boyanacak parçaların boyutlarına ve ilaçlama kabinindeki boş alana tam olarak uyması için farklı kol uzunluklarında üretilebilir.

ÜSTÜN MANEVRA KABİLİYETİ . Robot kolları, çok hafif ama güçlü malzemelerden yapılmıştır ve programlama aşamasında yüksek manevra kabiliyeti elde etmek için pnömatik olarak dengelenmiştir.

Tek bir operatörün programlamayı püskürtme noktasından yönetmesine olanak tanıyan, uygun şekilde tasarlanmış ve programlanabilir düğmelerle tamamlanan ergonomik bir joystick kullanımı sayesinde kendi kendine öğrenen programlama basit ve pratiktir.

Robotu yöneten çok dilli yazılımımız tamamen şirketimiz bünyesinde geliştirilmiştir ve müşterilerin ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayacak şekilde özelleştirilebilir. Ayrıca, robotun istatistiklerini ve kullanım verilerini içeren bir üretim yönetimi modülü içerir. Tüm robotlar, makinenin tüm işlevlerinin pratik ve sezgisel bir şekilde yönetilmesini sağlamak için dokunmatik ekranlı bir endüstriyel PC ile birlikte verilir.

MRK 6.1 robotu, boyanacak parçaların boyutuna ve boya kabinindeki boş alana mükemmel şekilde uyum sağlamak için farklı kol uzunluklarıyla oluşturulabilir. Epistolio Srl tarafından tasarlanan ve üretilen birden fazla otomatik cihazla entegre edilebilir. Bu cihazlar, İstasyon carousel sistemlerini, parça döndürme cihazlarını, robot çevirme eksenlerini ve yeni veya mevcut (özelleştirilmiş) parça taşıma sistemleriyle entegre robotları içerir.

Mrk Robot Kapı Kapak Pencere Robotik Boya Sistemleri Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin