Otomatik Kartezyen Paletleme Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00236723
Kategori: Paletleme Makinesi
Marka: MF Tecno Srl
Model Tipi: PCA-Smart
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: İtalya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Mahmutbey Mah. / Bağcılar / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Grupak Plastik Makineleri

Grupak Plastik Makine İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Grupak P.

MF Tecno Srl. PCA-Smart Otomatik Kartezyen Paletleme Makinesi

Otomatik Kartezyen Paletleme Makinesi, orta üretim oranları için tasarlanmıştır ve verimliliği, kullanım kolaylığını ve çok yönlülüğü bir araya getirir. Fırçasız motorlar, işleme süreci boyunca güvenilirlik, hız ve hassasiyet sağlar.

Bu paletleme robotu, en kaliteli malzemeler ve bileşenler kullanılarak monte edilmiştir ve saatte 500 çevrime kadar üretim kapasitesine sahiptir. Standart yüksekliği 3 metrenin hemen altında olup, bitmiş paletin maksimum yüksekliği ise 1800 mm'dir (palet dahil). Ancak istenildiği takdirde daha yüksek paletler ve yapılar da üretilebilir.

Kompakt boyutu ve küçük yapısı, dar alanlarda ve engelleyici ortamlarda çalışmak için idealdir. Az yer kaplar ve kolayca herhangi bir hat sonuna yerleştirilebilir. Modüler yapısı, farklı montaj kombinasyonlarını ve bu sayede farklı çalışma ortamlarına ve mevcut sistemlere uyarlama yeteneğini garanti eder.

Akıllı paletleme robotu, çok yönlüdür, güvenilirdir ve mükemmel bir fiyat-performans ilişkisine sahiptir. Torbalar, kutular, kartonlar ve paketler gibi çeşitli ürün tiplerinin paletlenmesine olanak sağlar.

Kavrama sistemi, çeşitli kavrama çözümlerine uygun olarak tasarlanmıştır ve müşterinin istek ve gereksinimlerine göre özelleştirilebilir. Bu başlıklar, kutuların, demetlerin, çuvalların taşınması, toplanması ve depolanması gibi birçok işlemi gerçekleştirmek için kullanılabilir.

Komuta ve kontrol paneli, dört Kartezyen eksenin (X, Y, Z ve R) hareketini ve enterpolasyon sistemini içerir, bu da seyahat süresinde önemli bir azalmaya neden olur. Operatör, dokunmatik ekranlı entegre PLC sistemi aracılığıyla paletleme planı üzerinde tam kontrol sağlar ve programı kolayca değiştirebilir.

Güvenlik cihazları, işin yasalara uygun şekilde yürütülmesini sağlar ve operatörün güvenliğini garanti altına alır. Güvenlik bariyerleri, zemin ankrajı, palet giriş ve çıkış emniyet ışık perdeleri gibi çeşitli önlemler içerir ve operatörün güvenliğini sağlar.

Otomatik Kartezyen Paletleme Makinesi
Otomatik Kartezyen Paletleme Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin