Sigma D25 Çift Kafa Baskı 3D Yazıcı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00191807
Kategori: Plastik 3D Yazıcı
Marka: BCN3D
Model Tipi: Sigma D25
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Kısıklı Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

3Dörtgen

3Dörtgen Teknoloji Bilişim Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret A.Ş.

Danışman : Furkan D.

BCN3D Sigma D25

 

Çift Kafa Baskı 3D Yazıcı

 
Ürün Açıklaması:
BCN3D tarafından geliştirilen güçlü ve bağımsız Çift Kafa Baskı teknolojisi (IDEX), 3D baskıda rakiplerinin arasından sıyrılır. Sigma D25 masaüstü için ideal baskı kapasitesi ve sürekli çevrim içi çalışmasıyla dikkat çekiyor. Sigma D25 şimdi 3dörtgen farkıyla karşınızda.
Müthiş bir baskı hacmi ve bağımsız çalışma gibi özellikler sayesinde sorunsuz bir deneyimle maksimum üretkenlik sağlayacak şekilde tasarlanmış olan Sigma D25 yeni özellikler ile geliyor. Bağımsız Çift Baskı Kafası (IDEX) sistemi tarafından desteklenen Sigma D25, kalite ve hassasiyeti bir araya getirerek hızlı bir şekilde kullanışlı prototipler üretmenize olanak sağlar.
 
Dokunmatik Ekran:
  • BCN3D Sigma Serisi, gelişmiş özelliklerin size rehberlik ettiği çok dilli, kullanımı kolay bir arayüzle donatılmıştır. Çok dilli 5 inçlik ekranıyla işinizin kontrolü hep sizde olacak. Çok yakında eklenecek Türkçe dil desteği sayesinde kesintisiz bir iletişim mümkün olacak

Flament Sensörü:

  • Filamentin ne zaman bittiğini algılayan ve yeniden yüklenene kadar baskı işlemini duraklatan bir iş tasarrufu sensörü ile desteklenen Sigma D25 üretim süreçlerinizi sizin için kolaylaştıacak.

HEPA Filtre:

Raise3D E2 çevreye duyarlı bir 3D yazıcıdır. Baskı esnasında oluşan nano partikülleri sessizce filtreler, size daha sağlıklı bir üretim alanı sunar.

Yazıcı Özellikleri:

Fiziksel Özellikleri:

Baskı Özellikleri:

Sigma D25 Çift Kafa Baskı 3D Yazıcı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!