1 Ton Çift Kiriş Alttan Askılı Gezer Köprülü Vinç

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00199077
Kategori: Gezer Köprülü Vinç
Marka: ASR Vinç
Model Tipi: ASR GZR03
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Cumhuriyet Mah. / Esenyurt / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

ASR Vinç Mühendislik

Asr Vinç Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Sevim K.

ASR Vinç

1 Ton Çift Kiriş Alttan Askılı Gezer Köprülü Vinç

 

Çift kiriş gezer köprülü alttan askılı vinçler, ağırlık kapasitesi fazla olan yüklerin kolaylıkla taşınması için üretilmiştir. Her sektör özelinde ihtiyacı tam kapasiteyle çözen Çift kiriş gezer köprülü alttan askılı vinçler, Endüstriyel imalat fabrikaları, atölyeler, hidroelektrik santralleri, barajlar, vb. sektörlerin vazgeçilmez ekipmanıdır.

 Çift Kiriş Gezer Köprülü Vinçlerin, imalatı ve hesaplanması FEM ve ISO normlarına dayanılarak yapılır. Emniyet dikkate alınan asıl kriterdir, ASR VİNÇ olarak 1-150 Ton arasında standart olarak Çift Kiriş Gezer Köprülü Vinç,  üretimi yapmaktayız.

Çift kiriş gezer köprülü alttan askılı vinçlerin, kaldırma yüksekliği maksimum seviyeye göre ayarlanabilir. Çift kiriş gezer köprülü alttan askılı vinçler, dünyada kabul gören kaldırma normları esas olarak üretilmekte ve gerekli kumlama, boyama gibi işlemler yüksek kalite standartlarında yapılmaktadır.

Çift kiriş gezer köprülü alttan askılı vinçlerin, üretimlerinde hassasiyet platformdan çıkan her ürünün uzun ömürlü olmasını sağlamakta ve çift kiriş gezer alttan askılı vinçlerin, verimli bir şekilde sahada çalışmasına yardımcı olmaktadır.
Çift kirişli gezer köprülü vinçler, yüksek kaldırma kapasiteleri ve ağır kullanım şartları için ideal çözümdür. Güçlü yapısı ve kompakt tasarımı sayesinde diğer kaldırma ekipmanları ile karşılaştırıldığında daha ekonomiklerdir.

Ağır hizmet sınıfı uygulamalar için çift kirişli gezer köprülü vinçler, açık arabalı olarakta dizayn edilebilirler. Eğer kaldırılacak yükün büyük bir bölümü ana kaldırma kapasitesinden az ise daha hızlı bir yardımcı kaldırma ünitesi aynı araba üzerine eklenebilir. Ürün portföyümüzde, yükleme kapasitesine ve FEM standartlarına göre çeşitli kaldırma grupları bulunmaktadır.

Maksimum kaldırma yüksekliği sağlayabilecek şekilde buse-çatı makası arası mesafe yetersiz olduğu durumlar da özel olarak vinçlerimiz tasarlanarak en uygun çözümler sağlamaktayız.

  •  1 ton - 150 ton kapasite
  •  Pendant buton kumandalı, kabin kontrol ya da uzaktan radyo frekans kontrol seçeneği
  •  İsteğe göre tek hız, çift hız ya da frekans değiştirici ile kademesiz hız kontrolü
  • Halatlı veya zincirli vinç uygulamaları
  •  FEM ve DIN normlarına uygun tasarım

1 Ton Çift Kiriş Alttan Askılı Gezer Köprülü Vinç Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin