1010 Watt Halı Koltuk Yıkama Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00211750
Kategori: Halı Koltuk Yıkama Makinesi
Marka: Teknojet
Model Tipi: KYM 12 S
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Tuna Mah. / Bornova / İzmir
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Teknojet

Teknojet Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret AŞ

Danışman : TEKNOJET A.

Teknojet KYM 12 S

1010 Watt Halı Koltuk Yıkama Makinesi

Piyasada bu makinanın birçok ismi vardır; Koltuk Ovalama makinası, Döşeme temizleme makinesi, Polisaj Makinası,Çekyat yıkama fırçası, koltuk fırça aparatı gibi...Koltuk Fırçalama Makinası; Adındanda belli olduğu üzere koltuk temizlemek ve koltuğun üzerindeki kirleri, lekeleri daha hızlı ve kolay biçimde çıkarmak için devir ayarlı hafif ve kullanışlı bir makinadır. Koltuk Yıkama Hizmeti veren firmaların vazgeçilmez makinasıdır. 220 Volt elektrikle çalışır. Koltuk Yıkama firmaları evde koltuk yıkamaya gittiklerinde kanepe, yatak ve koltuklarda uzun zamandan beri kalmış olan lekeleri ve inatçı kirleri sadece temizleme kimyasalı püskürtüp vakumlama yapması ile çıkartmaları çok zordur. Koltuk Yıkama Fırçası ise kirleri kumaştan kolaylıkla söküp yüzeye doğru itip daha kolay çıkmasını sağlar. Koltuk Yıkama Fırçasını TERMİNATOR Koltuk Temizleme Kimyasalı ile birlikte kullanmanızı öneriyoruz. Koltuk Fırçalama Makinayı yada Koltuk Ovalama Makinası devir ayarlı özelliktedir. Fırçanın iç kısmı döner, dış kısmı ise dönmez bunu yaparken su sıçratmasının önüne geçmiş olur. Koltuk Fırçalama Makinası devir ayarlı olup fırçanın hızını ayarlama imkanı verir.

Koltuk Ovalama Fırçasını koltukta kullanmadan önce mutlaka BETON ZEMİNDE yarım saat çalıştırılıp fırçanın uçlarının yuvarlanmasını sağlamalıyız. Sıfır olan fırça koltuğun kumaşına zarar verebilir.

ÜRÜN HAKKINDA DÜŞÜNCELER

Profesyonel Koltuk Yıkama firmaları için tasarlanmış Koltuk yıkama fırça makinası;  Döşeme, Yatak,kanepe ve koltuklardaki inatçı kirleri yok etmek için temizliğe profesyonel bakış sağlıyor. Koltuk yıkama fırçası 220 volt ile çalıştığından istenilen her yerde kullanım imkanı veriyor. Koltuk Yıkama şampuanında "Teknojet Terminator" Kullanmanızı öneririz.

NEDEN KOLTUK FIRÇALAMA MAKİNASI KULLANILMALIDIR?

Koltuk, Kanepe, Çekyat ve Yatak temizliğinde Fırçalama makinası kullanmaz isek bütün işi kimyasal ürünlerden bekleriz. Koltuk Yada yatak temizliği yaparken lekeli olan yerler uzun zamandan beri temizlenmemiş olabilir. Bu lekeler uzun zaman beklediği için çıkarılması hem zor hemde çok inatçı olabilir. lekeyi kumaştan çıkarırken fırçanın desteğinden faydalanmış olduğumuzda leke hem daha çabuk çözülecek hemde kumaştan daha kolay ayrılacaktır. 

KOLTUK FIRÇASI KOLTUK YADA DÖŞEME KUMAŞLARINA ZARAR VERİR Mİ?

Teknojet Koltuk Fırçası yumuşak fırça kıllarından üretilmiştir. Koltuk, Döşeme ya da yatak kumaşlarına kesinlikle zarar vermez. Devir ayarlı koltuk fırçalama makinasını yüksek devirde kullanılmaması gerekir. Yeni bir koltuk fırçası ile öncelikle yarım saat kadar fırçanın uçlarının yuvarlamak için çalıştırılmasını tavsiye ediyoruz.

KOLTUK FIRÇALAMA MAKİNASINI HANGİ DEVİRDE KULLANMALIYIM?

Fırça Makinasının devri için piyasalardan edinmiş olduğumuz kullanıcı bilgilerine göre 3. devir yada ençok 4. devirde olmalıdır. Fırçanın hızını kullanıcı kendine göre yani nasıl rahat kullanabiliyorsa o devirde kullanmalıdır. Yüksek devirlerde kullanmak hem fırçanın ömrünü kısaltır hemde döşeme yada koltuğa zarar verebilir.

Koltuk Fırçalama Makinasının ağırlığı 2.26 kg dır. ( Fırçasız ) 

Disk delik çapı ise 180 mm dir.

KOLTUK YIKAMA MAKİNASININ FIRÇA BAKIMI NASIL OLMALIDIR?

 Kullanılan Fırça tek tarafa dönmektedir. Fırça zamanla tek bir yöne yatabilir, bu sorunun telefisini koltuk fırçalama işi bittikten sonra fırça ıslak iken güneşte kurutma işlemi yapabilirsiniz. Güneş fırçanın tekrar düzelmesini sağlayacaktır.

KOLTUK FIRÇALAMA MAKİNASININ KORUMA SINIFI

Koltuk Fırçalama Makinasının koruma sınıfı II' dir. Bu işaret Geliştirilmiş veya çift yalıtımla donatıldığı anlamına gelir. Ürün, ilgili Avrupa yönergelerine uygundur ve bu yönergelere uygunluk değerlendirme yöntemi uygulanmıştır.

TEKNİK DETAYLAR

  • MAKİNA MARKASI : TEKNOJET

  • MAKİNA TANIMI : KOLTUK YIKAMA OVALAMA FIRÇA MAKİNASI

  • SİPARİŞ KODU : 3.420-754

  • MAKİNA MODELİ : KYM 12 S

  • VOLTAJ : 220 -240 VOLT- 50 HZ

  • WATT : 1010 WATT ( ZOR İŞLER İÇİN EKSTRA GÜÇLÜ MOTOR )

  • DEVİR KADEMESİ : 7 KADEME DEVİR AYARI

  • DEVİR HIZI : 1AYARLANABİLİR

  • FIRÇA ÇAPI : 12 CM

  • DESTEK KOLU : RAHAT VE KONFORLU KULLANMAYI SAĞLAR

  • FIRÇA ÇAPI : 180 mm

  • AĞIRLIK : 2.26 kg ( FIRÇASIZ )

  • AĞIRLIK SES BASINCI LpA : 88 dB ( A )

  • AĞIRLIK SES GÜCÜ LWA : 99 Db ( A )

  • AEEE YÖNETMELİĞİNE UYGUNDUR

  • ÜRÜN KULLANIM ÖMRÜ 7 YILDIR

1010 Watt Halı Koltuk Yıkama Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin