25 Ton Çimento Silosu

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00200790
Kategori: Çimento Silosu
Marka: Fabo Makina
Model Tipi: F-ÇS001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: 7 Eylül Mah. / Torbalı / İzmir
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Fabo Makine

Fabo Makine İmalat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti

Danışman : Cihan K.

Famo Makina 25 Ton Çimento Silosu

Çimento Silolarımız, genel olarak, 25/ton ila 3000/ton arasında değişmektedir. Beton üretim tesisinizin, çimento silo ihtiyacına göre bu kapasiteleri değiştirebiliriz.

Tüm çimento silolarımızda, 1 adet basınç emniyet valfi, 3 adet hava jeti, 1 adet 24m2 kartuş filtresi vardır. Her siloda 3 adet çimento seviye göstergesi mevcuttur. Bu göstergeler çimento seviyesini gösterir.

ÇİMENTO SİLOSU NEDİR?

Çimento silosu, beton santralleri için gerekli olan çimentoların saklanması amacı ile kullanılan iş makinası türleridir. Beton üretim tesislerinin ihtiyaçlarına göre farklı kapasitelerde üretilen bu iş araçlarımız genel olarak 25 ila 3000 ton saklama kapasitesine sahiptir.

İşletme ihtiyaçlarına göre daha yüksek kapasiteler ile özel olarak üretilebilen çimento silosu çeşitlerimizin tümü dayanıklı ve size uzun yıllar kullanım ömrü sunmaktadır. 25 ton kapasiteden, 3000 ton kapasiteye kadar isteğe göre civatalı (demonte) çimento silosu imal etmekteyiz

ÇİMENTO SİLOSU EKİPMANLARI

Çimento silosu, sürekli çimento ihtiyacı olan işletmeler için gerekli bir iş aracıdır. İhtiyaç anında çimentonun rahat bir şekilde akmasını sağlayan farklı pet çeşitleri mevcuttur. Çimentonun kurumadan, ilk hazırlandığı halde saklanmasında etkili olan bu ürünlerimiz, kapasitelerine göre tek, çift ya da 3’lü hazneden oluşabilir.

 

Firmamız tarafından üretilen tüm çimento filolarında 1 adet basınç emniyet valfi, 3 adet hava jeti, 1 adet 24m2 kartuş filtresi, mevcuttur. Bunların yanında her siloda bulunan çimento seviyesi ölçer sayesinde işletmenizin ihtiyacının altında çimento kaldığında acil olarak malzeme ekleyebilir, ara vermeden hizmetlerinize devam edebilirsiniz.

FABO MAKİNA ÇİMENTO SİLOLARI

Yurt içi ve yurt dışı pek çok firmanın kullandığı bu özel iş makinalarımız sayesinde siz de en kaliteli hizmeti, uygun avantajlar ile sağlayabilirsiniz. En kötü hava koşullarında bile uzun seneler aşınmadan kullanılabilen bu çimento depolarının tüm çeşitlerinde kolay akım sağlayacak özel aletler mevcuttur.

Hazır beton ve kırma eleme sektöründe senelerin vermiş olduğu deneyim ile hizmetlerine devam eden Fabo Makina, tesisler için gerekli olan ham maddelerin saklanmasında da gerekli hizmeti vermektedir.

Satış sonrası her hangi bir sorun olduğunda destek hattı yardımı ile hemen sorununuzu çözen firmamızın kaliteli ve fonksiyonel iş makinaları ve çimento silosu fiyatları hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

25 Ton Çimento Silosu Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin