270 X 38 Cm Halı Sıkma Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00184140
Kategori: Halı Sıkma Makinası
Marka: MAY Makina
Model Tipi: HS 2700 ECO
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Maltepe Mah. / Adapazarı / Sakarya
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

MAY Makina

MAY Makina Kimya

Danışman : Mustafa A.

Halı Sıkma Makinası 270 x 38 Cm

270 x 38 cm 5,5 hp tekerlekli halı sıkma makinesi

HS 2700 E tekerlekli halı sıkma makinası günlük halı yıkama kapasitesi 150-200 m² civarında olan halı yıkama tesislerinin tercih ettiği tekerlekli halı sıkma makinesi modelidir.

Yerde yıkanan halının ağırlığı fazla olacağından yerden kaldırılması zor olacaktır bu husus göz önünde bulundurulduğunda halı sıkma makinesi nin tamburunun zeminden çok yukarıda olmaması gerekmektedir.

Tekerlekli yapısı itibari ile halı koyma yüksekliği diğer halı sıkma makineleri ne göre daha az olduğundan dolayı genellikle meç , rencır , halı fırçalama makinası adı ile bilinen manuel halı yıkama makinası ile zeminde halı yıkayan ve uygun fiyatlı halı sıkma makinası arayan firmaların tercihidir.

HS 2700 E halı sıkma makinası tekerlekli ayak sistemine sahiptir.  HS 2700 E Halı sıkma makinası nın tekerlekli makinenin titreşimini en az seviyeye indirmek için gerekli hesaplamalar ve ölçülendirmeler yapılarak montajı yapılmaktadır.

HS 2700 E halı sıkma makinası 270 santim delikli tambur uzunluğuna ve 38 santim tambur çapına sahiptir.

Halı sıkma makinesi üzerinde 4 kw yani 5,5 hp gücünde 1400d/dk trifaze yani sanayi elektriği ile çalışan elektrik motoru bulunmaktadır.

HS 2700 E tekerlekli halı sıkma makinası içerisinde 2,5 mm kalınlığa sahip 430 kalite paslanmaz malzemeden üretilmiş delikli tambur bulunmaktadır. Halı sıkma makinesi iç tamburun ön çemberi dahi paslanmaz malzemeden üretildiğinden dolayı emsal halı sıkma makinaları nda halıyı içeriden çıkartırken halının arkasına pas bulaşma sorunu yaşamazsınız.

Halı sıkma makinası Delikli tamburunun üretimi esnasında torna tezgahlarında özel olarak balansı alınmaktadır. Bu sayede HS 2700 E tekerlekli halı sıkma makinası son derece sessiz ve titreşimsiz çalışmaktadır. Sessiz halı sıkma makinesi arayan firmalar HS 2700 E tekerlekli halı sıkma makinasının çalışmasından son derece memnun olmaktadırlar.

Halı sıkma makinası fiyatları araştırırken dikkat edilmesi gereken konulardan en önemlisi halı sıkma makinesi kapak sistemidir.Kapak malzeme kalınlığı 10 mm in altındaki halı sıkma makineleri tamburlarını yeterince kuvvetli olarak merkezleyemedikleri için titreşimli çalışmaktadır. HS 2700 E halı sıkma makinası kapak sistemi 12 mm kalınlığa sahiptir böylelikle tambur merkezlemede son derece başarılıdır. Bu merkezleme ve kullanılan diğer malzemelerin yüksek kalitede olmasından dolayı HS 2700 E halı sıkma makinaları sessiz ve titreşimsiz çalışmaktadırlar.

 

Halı Sıkma Makinası 270 X 38 Cm
270 X 38 Cm Halı Sıkma Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin