Beton Pompası - Kendinden Yürüyüşlü 21-24 M Bomlu Şantiye İçi Mobil Beton Pompası

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00118347
Kategori: Bomlu Beton Pompası
Marka: Atabey
Model Tipi: Scorpion
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 10 Gün
Konum: Atatürk Mah. / Kahramankazan / Ankara
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Çekle Şatış, Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Atabey Makina

Atabey Beton Makinaları Ltd. Şti.

Danışman : Çağrı A.

Beton Pompası - Kendinden Yürüyüşlü 21-24 M Bomlu Şantiye İçi Mobil Beton Pompası 

Aşağıdaki linkden kullanım videosunu izleyebilirsiniz;

[ URL HIDDEN ]

SCORPİON, 21-24 m hidrolik bumlu kendinden yürüyüşlü (4x4) beton pompası; yol-köprü-sanat yapıları, baraj derivasyon tesisleri [batardolar, derivasyon tünel(ler)i], HES kanal inşaatları, sulama kanalları inşaatı, sanayi tesisleri, depo-hangar inşaatları, perde - istinat duvarı beton dökümleri, villa inşaatları gibi birçok işte son derece kullanışlı ve ekonomik bir çözümdür.

4x4 Yürüyüş grubu;

Scorpion 4x4 yürürüyüş ile inşaat sahasında beton kalıbına "sıfır" yanaşma mümkündür. Böylece kompakt beton pompamızın bum uzunluğundan azami istifade sağlanır. Bazen Kamyona Monte 36 m pompanın yetişemediği yere bile (yanaşma alanı düzeltilip tesfiye edilmemişse) yanaşıp beton dökebilir. Scorpion, inşaat sahalarında normal kamyon üstü pompanın girip çıkmasının zor olduğu bölgeler için kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu tür dar yerlerde ve bozuk tesfiye + sıkıştırılması yapılamamış sahalarda sadece 4 x4 yürüyebilen bir makine ile çözüm üretilebilir.

Bum grubu;

İmalat sürecimizde tüm kesimler lazer tezgahlarda yapılmakta ve yüksek mukavemetli Alman menşei ThyssenKrupp marka çelik kullanılmaktadır. Ayrıca tüm komponentler TSE belgeli yüksek standartlı ürünlerden tercih edilmekte, üretim süreci boyunca da çeşitli dayanım testlerine tabii tutulmaktadır.

Pompa grubu;

Tamamı kendi mühendislerimiz tarafından tasarlanan pompalarımızda kullanmakta olduğumuz Yavuz (Iveco), Kubota, Perkins ve Cummins dizel motorları ve hidrolik sistemdeki Kawasaki ve Linde hidrolik pompaları kullanılabilirlik ve dayanıklılık açısından önde gelen saygın markalardır. Makine üzerinde bulunan değişken debili pompa ani tıkanmalarda yüksek beton basıncı verebilmekte, normal rejiminde ise diesel motor gücünü en ekonomik olarak kullanıp maksimum beton debisi sağlamaktadır. Ayrıca çalışma esnasında operatör tarafından greslenmesi gereken ve ulaşımı zor olan noktalar için de merkezi yağlama sistemi standart olarak kullanmaktadır. Bu sayede kullanıcı hatasından kaynaklanan iş kaybı en aza indirilmektedir.

Makine üzerinde kullanılan aşınma parçaları piyasada kolay bulunan dünyada yaygın olarak kullanılan parçalardan tercih edilmiştir. Atabey beton pompaları seri üretim ve satış sonrası hizmet standardı ile yerli üretim 4x4 yürüyüşlü pompa sınıfında dünyada tek üreticidir.

Beton Pompası - Kendinden Yürüyüşlü 21-24 M Bomlu Şantiye İçi Mobil Beton Pompası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin