BKT-1400 Kampana ve Disk Tornası

Fiyat Sorunuz
Adet

İlan No: #00181360
Kategori: Disk Tornası
Marka: Beşsan
Model Tipi: BKT-1400
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Tuna Mah. / Bornova / İzmir
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Beşsan Pres Makina

Beşsan Pres Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Mümin B.

Beşsan BKT-1400

Kampana ve Disk Tornası

  • BKT-1400 kodlu olup otomobil ve ağır vasıta araçlarını fren diski ve kampanaların aşınmış yüzeylerinin hassas bir şekilde disklerde aynı anda her iki yüzeyi de temizlemek (torna etmek) için ürettiğimiz bir Kampana disk torna makinası’dır.

  • Kampana ve disk tornası makinası otomobil grubu, maximum ağır vasıta, tır ve çekici grubu araçların lastiklerini (çift) kampana paryasın’dan ayırmadan BKT-1400 modelli kampana tornasında burc ve konik aparatlar sayesinde torna etmektedir. Hızlı ve kolay bir kullanımı vardır. Kampana ve disk torna makinası mil dönüş hızı iki devirden oluşmaktadır. Birinci kademe 45dv/dk’dır. yani ağır vasıta araç grupları için ideal gördüğümüz devirdir. ikinci devir ise 90dv/dk’dır Kampana disk tornası ile bu devir ise otomobil ve hafif ticari grupları için ideal devir olarak belirtilmiştir.

  • Kampana ve disk tornası yan aparatlarında (iki) adet mil verilmekte bu mil çapları ise uygun şekilde ara aparat ve burcları da mevcuttur. Bu ölçüler 25mm ve 46mm olmak üzere iki adettir. Her bir mil ölçüsü için takım aparat vardır. Disk tornası makinası ile operatör yardımı ile çok kolay ve az işçilikle verimli iş sağlamaktayız. Kampana ve disk tornası 4 eksen otomatiktir. ileri/geri/sağ/sol bu eksenler arası posa ilerleme hızını da Kampana tornasında ayarlaması özelliği de vardır.

  • Bu işlem içinde operatör iş güvenliği açısından daha güvenli ve zaman kaybından ise daha verimli iş alır. Bizler 1994 yılından itibaren Kampana ve disk tornası imalatı yapmaktayız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için her model işe ve araç grubuna hitaben. otomobil grubu disk tornası hafif ticari grubu disk ve kampana tornası ağır vasıta grubu kampana ve disk tornası gibi ürünlerimizin imalatını yapmaktayız. Bizler balata sektöründe öncü çözümler ve güvenilir işler çıkarmaktayız.

BKT-1400 Kampana ve Disk Tornası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin