Bunkar Makina (Dust Collection System) Toz Toplama Sistemi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00186527
Kategori: Jet Pulse Filtre
Marka: Bunkar Makina
Model Tipi: B-JP001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Eğitim Mah. / Kadıköy / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Bunkar Makina

Bunkar Makina İmalat Isı San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Bunkar M.

Bunkar Makina Özel Üretim Jet Pulse Torbalı Filtre

JET PULSE TORBALI FİLTRE

Jet pulse torbalı filtreler toz yoğunluğu yüksek olan üretim sırasında ortaya çıkan tozun ve dumanın hava emişi ile çalışma ortamından alınarak filtre edilmesini sağlayan çevreci makine ekipmanlarının başında gelmektedir. Kaynaktan fan yardımı ve tesisat aracılığı ile emilen tozlu hava, jet pulse filtreleme ünitesine girmektedir. Burada önemli olan tozu kaynağından ve uygun hızlarda boru tesisatı ile filtreleme ünitesine taşımaktır. Hızı yavaşlatılan toz prosese göre seçilen torba tipi filtrelerde tutulur. Torba filtrelerinin ömrünü uzatabilmek için sisteme özel hız kesici ekipmanlar korumalıdır. Düşük hızda torbalara gelen toz, torbaları yıpratmayacağı gibi aynı zamanda torbaların ömrünü de uzatmada etkili olmaktadır. Kirlenen torbalar zaman kontrol ünitesine bağlı valflerin 6-7 bar havayı torbaların içerisine anlık üflemesiyle temizlenir.

Torbalar kafes ve venturilere bağlı olduğu için düşme veya patlamaya sebep olmamaktadır. Şoklama vasıtası ile düşen toz partikülleri filtrenin alt kısmında bulunan bunkere düşmektedir. Tercihe göre toz operatör veya otomatik olarak big-bag torbalarına boşaltılmaktadır. Temizleme öncesi ve sonrası fan tozdan etkilenmez ve emisyon ölçüm standartlarındaki temiz havayı atmosfere atmış olur. Jet pulse torbalı filtreler; toz partikülleri, duman, gaz, toz toplama alanlarında sayısız endüstriyel proseste ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış ürünlerdir. Bunkar Makina İmalat Isı San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak, filtreler konusunda müşterilerimize daima en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Kirli hava temizliği gerektiren özel ekipmanlar sayesinde tüm endüstriyel üretimin yapıldığı ortamlarda sağlığı ve çevreyi tehdit eden olumsuz durumları ortadan kaldırıyoruz.

Toz partiküllerinin kuru olarak ayrılması için veya yararlı olan tozun akış havasından çıkarılması ve prosese geri kazandırmak için kullanılan filtreler, çeşitli endüstri üretiminde sıklıkla kullanılmaktadır. Çoğunlukla temizleme işleminden sonra filtre çıkışında emisyon değeri 10 mg/m3’den fazla olmamaktadır. İşlem filtrasyonundan sonra havanın temizliği %99.99’a ulaşmaktadır. Çimento endüstrisi, metalürji, gübre ağaç, maden, cam üretim, dökümhaneler, otomotiv, tekstil, kimya, gıda, ilaç, enerji santralleri, atık yakma işlemlerinde, atık depolamada ve daha birçok üretim tesisinde jet pulse torbalı filtreler yaygın olarak tercih edilmektedir.

JET PULSE TORBALI FİLTRELERDE DOĞRU TORBA KULLANIMI VE ÖNEMİ

Tüm torbalı filtrelerin ana elemanı mutlaka değiştirilmesi gereken filtre torbalarıdır. Zamanında değiştirilmeyen torbalar maalesef ki kısa sürede yıpranmakta ve kullanılmaz hale gelmektedir. Filtre torbalarının yapıldığı malzeme, kullanım ko��ullarına göre doğru seçilmelidir. Yanlış torba seçimi olumsuz duruma yol açabilmektedir. Bu tarz torbaların güvenilir bir şekilde çalıştırılması için malzemenin kalitesi ve hatta dikişi dahi oldukça önemlidir. Çünkü kullanım esnasında kısa sürede yıpranabilirler. Bu filtrelerin sağlam olabilmesi için yüksek teknolojik özelliklere sahip olması gerekmektedir. Jet pulse torbalı filtrelerde sağlamlık ve dayanıklılık oldukça önemlidir. Bu filtrelerin yapılandırması oldukça kolay bir bileşime sahiptir. Üst ve alt olmak üzere toplam iki bölümden meydana gelmektedir. Alt bölümü dikili dipli ya da dipli olmayan açık ve kapalı olabilmektedir. Üst bölümü ise hem açıktır hem de yaylar, sızdırmazlık elemanları gibi sabitleme elemanları içermektedir.

Filtre torbaları silindirik, yassı veya yuvarlak biçimlerde olabilmektedir. Silindirik biçimde olan torbalar filtre içine düşey olarak yerleştirilirken, yassı veya yuvarlak biçimde olan torbalar filtre içine yatay olarak yerleştirilmektedir. Bu torbalar filtre bezi veya iğne delinmiş kumaştan yapılmaktadır. Burada filtre kumaşının seçimini de oldukça önemlidir. Özellikle endüstriyel prosesin gerekliliklerini ve bir fabrikanın teknik özelliklerini karşılamalıdır. Tozdan ve dumandan arındırma problemlerine getirdiği pratik çözümleri ile günümüzde yaygın olarak kullanılan jet pulse torbalı filtreler sayesinde fabrika ortamındaki sağlığı ciddi tehdit eden tüm olumsuzluklardan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Bu torbalı filtreler günümüzde en sık tercih edilen filtre arasında yerini almaktadır. Tüm toz toplama filtreleri fabrikanın veya işletmenin özelliğine, yapısına, tozun veya dumanın yoğunluğuna göre dizayn edilmektedir. Hem sağlığınızı korumak hem de çevre kirliliğine sebep olmamak bu filtreler sayesinde mümkündür. Bunkar Makine olarak, tamamen kendi dizayn ettiğimiz torbalı filtreler ile her türlü toz ve duman problemlerine kesin çözümler sunmaktayız.

Jet pulse torbalı filtrelerin temizliği de oldukça önemli bir konudur. Doğru bir şekilde temizlenmesi, çalışması açısından da oldukça önemlidir. Filtrelerin temizlik sıklıkları; gaz yoğunluğu, filtre alanı yükü, ham gaz yükü ve tanecik özelliklerine göre değişmektedir. Bu sebepten dolayı silkeleme ve temizleme sıklığı zamana bağlı olarak kontrol edilmelidir. Bu torbalı filtrelerin tasarımı ve imalatı müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yapılmaktadır.  Tozun cinsine göre farklı filtre boyutları ve farklı kaplama seçenekleri ile çok geniş ürün yelpazesine sahiptir. Toz toplama üniteleri arasında en çok tercih edilen jet pulse torbalı filtreler sayesinde endüstriyel alanlarda yapılan tüm üretimler hiçbir olumsuz duruma yol açmadan gerçekleşebilecektir. Jet pulse torbalı filtre kullanımı ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, bizlere iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. Her türlü işletmeye uygun özel tasarımlarımız ve imalatlarımız ile her zaman siz değerli müşterilerimizin yanındayız.

 

 

Bunkar Makina (Dust Collection System) Toz Toplama Sistemi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin