Ce6000-120 AP Tekstil Pastal Çizimi ve Kesimi -Pastal Plotter Konfeksiyon

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00143835
Kategori: Plotter Makinası
Marka: Graphtec
Model Tipi: CE6000-120 AP
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Japonya
Teslim Durumu: 3 Gün
Konum: Oruç Reis Mah. / Esenler / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Aaetum

A Ve A Endüstriyel Teknoloji Ürünleri Makine San. Tic. A.Ş.

Danışman : Seçkin K.

Graphtec Tekstil Pastal Çizimi ve Kesimi

Tekstil uygulamalarında kullanılan net çalışma eni 166cm (FC8600-160AP),  137cm (FC8600-130AP),  122cm (CE6000-120AP) ve 106cm (FC8600-100AP) olan dört ayrı model "Pastal Kağıdına" ve "Kalıp Kartonuna" çizim ve kesim yapabilmektedir. Her modelde aynı anda çizim yapan kalem ve kesim yapan bıçak mevcuttur. Modellerin broşürleri ve videoları aşağıdadır :

CE6000-120 AP (Kıyafet Kalıb Kesme ve İşaretleme Sistemi), özellikle giyim CAD sistemleri için bir tamamlayıcı makine olarak tasarlanmış yüksek hızlı, profesyonel Graphtec kesim plotteridir. Geniş malzeme yelpazesinde, 1180 mm genişliğe ve 150g/m2 ağırlığa kadar kalınlıklarda çalışır. CE6000-120AP kesim plotteri, hazır giyim tasarımlarını hem hızlı hem de doğru desenlere dönüştürmeye yardımcı olur. CE6000-120AP, 2 Yıllık Standart Garanti ile gelir.

Geniş Kullanıcı Dostu Lcd Kontrol Paneli

Geniş lcd (3.7inç, 240x128 nokta) ve dokunsal kontrol paneli kullanılarak ayarlar kolayca yapılır. Aynı zamanda logo yönlendirmeli ayarlar farklı dillerde de olabilir.

Çalışma Ortamına Yüksek Uyumluluk

Malzeme besleme sisteminin tasarımı, yüklenen malzemenin çizimden veya kesmeden önce ortam sıcaklığına ve neme alışmasını sağlar. Kullanıcı tarafından seçilebilen ortam ön besleme işlevi, iki dış parça ayarlayarak ortamın taşınmasını geliştirir. Bu iki ortam besleme elemanı birlikte, istenen çalışma ortamında güvenilir kesim ve çizim kalitesini garanti eder.

Kullanımı Kolay Yeni Tasarım

Ortam yükleme, boşaltma ve menü ayarları gibi tüm işlemler makineden kolayca yapılabilir. Ek kolaylık sağlamak için, ağır rulo malzemeler rulo taşıyıcısının düşük konumuna da yüklenebilir. Bu ön yüklemeli konfigürasyon, aynı zamanda değerli üretim alanından tasarruf sağlar.

Basit Kullanım Modu, Kolay Kullanımlar

İki farklı ayar menüsü mevcuttur: Basit veya normal, operatör tarafından isteğe göre seçilebilir.

Çift Uçlu Konfigürasyon; kesim ve çizim arasında kolay geçiş

Kalem taşıyıcısı, çizim ve kesme işlemleri arasında kolay geçiş yapılmasını sağlamak için hem çizim kalemi hem de bir bıçağı aynı anda tutar. Anlık geri çağırma için dört ayrı kullanıcı tanımlı kurulum parametresi hafızasında tutulur. Kalem, dereceli desenleri dikişler, metin, çentikler, Tane yönü vb. Ile planlamak ve ayrıntılandırmak içindir. Bıçak, modelin delikli kesimini anahat haline getirmek içindir. Takım, kesim ve çizim için gerektiğinde otomatik olarak devreye girer, yüksek kaliteli bir desen ve maksimum üretkenlik sağlar.

Perforeli kesimlerde ileri hız ayarlaması

Yenilikçi özellikler, 39 ips (48 "CE6000-120 AP) maksimum kesme hızı ve maksimum 450 g kesme kuvveti içerir. Ayrıca önceden programlanmış işe özgü çizici kurulumlarının anında geri çağrılmasını kolaylaştıran sekiz grup önceden ayarlanmış menüler gezinme sistemi kullanımı kolay bir özelliktir. Üç ayrı bilgisayar bağlantı noktası (USB, paralel ve seri), CE6000 serisini hemen hemen tüm bilgisayarlarla uyumlu hale getirir. Delik açma kesme işlemi, bıçak yukarı / aşağı hareketleri yerine kesme kuvvetinin kontrol edilmesi ile gerçekleştirilir - sonuçta çarpıcı bir şekilde artan çıktı. Kuvvet, yeni bir komut kullanarak tasarım yazılımı tarafından kontrol edilir.

Ce6000-120 AP Tekstil Pastal Çizimi ve Kesimi -Pastal Plotter Konfeksiyon
Ce6000-120 AP Tekstil Pastal Çizimi ve Kesimi -Pastal Plotter Konfeksiyon Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin