Gıda Soğuk Hava Deposu

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00205218
Kategori: Soğuk Hava Deposu
Marka: Orbuz
Model Tipi: O-SD001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Feriköy Mah. / Şişli / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Orbuz Soğutma

Orbuz Soğutma Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Orbuz S.

Orbuz Gıda Soğuk Hava Deposu

Soğuk Hava Depoları, gıda ve muhafazası ısıya bağlı olarak değiştiğinde sağlaması gereken tüm fonksiyonları yitiren diğer tüm kimyasal, bitkisel ve biyolojik ürünlerin muhafazası için ihtiyaç duyulan ısı değerlerini mekânın her noktasında sağlayabilen ısı ve diğer tüm koşullardan yalıtılmış alanlara verilen isimdir.

Soğuk hava deposunun kurulmasındaki amaç ısıyı mümkün olduğu kadar sabitleyerek çok küçük aralıklarda dahi ısı değişikliklerinin muhafazası sağlanan ürünler üzerindeki etkilerini sıfırlayarak ürün korumasını en uzun zamana yaymaktır.

Sadece gıda değil kimyasal ürünlerden kozmetiğe, tarımsal ürünlerden hayvansal ürünlere kadar muhafaza edilmesi istenen her türlü ürün için soğuk hava deposu kullanılmaktadır.

Soğuk hava depolarının kurulması ve çalıştırılmasında iki önemli etken bulunmaktadır. Bunlardan biri kurulma aşamasında kullanılan malzemelerin kalitesidir ki dışardan girecek ısı transmisyon değerlerinin en aza indirilerek soğuk hava deposunun içinde az ısı değişikliğinin yaşanmasını önlemek için oldukça önemlidir.

soğuk hava depolarının çalışması esnasında ise nem ve ısı değerlerinin alanın her yerinde aynı olmasını sağlayabilmek için kullanılan fan, evapratörlerin kaliteli olması ve iç dizaynda kullanılan rafların hava dolaşımını engelleyecek şekilde istif yapılmasına izin vermemesi gerekmektedir.

Uygun ve ekonomik enerji tüketimi sağlanması açısından de frost özellikleri zamanında ve tam kapasiteyle çalışmalıdır.

Soğuk hava depolarının serin muhafaza için ısı aralık değeri +5 ile +15 santigrat derece arasında, soğuk muhafaza için ısı aralık değeri -5 ile +5 santigrat derece arasında donmuş muhafaza için ise -15 ile -25 derece arasında olacak şekilde kurulmaktadır. 

Soğuk Hava Depoları iki tip olarak üretilmektedir.

Birincisi inşai tip olarak binanın inşaası sırasında planlanarak kurulan alanlar ile inşaası tamamlanmış binalara sonradan eklenen dolgulu prefabrik panel uygulamasıdır.

İki tip üretim tarzının tasarımları kendine özgü koşulları barındırmakla birlikte her iki tip için üretim firmamız tarafından alanında tecrübeli personel ile yerine getirilmektedir.

Gıda Soğuk Hava Deposu Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin