Hava Soğutmalı Chiller

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00180204
Kategori: Hava Soğutmalı Chiller
Marka: Özsayın
Model Tipi: Ö-HC001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Yeşilce Mah. / Kağıthane / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Özsayın Soğutma

Özsayın Soğutma San. Tic. Ltd. Sti.

Danışman : Samet B.

Hava Soğutmalı Chiller

Hava Soğutmalı Chiller guruplarında hermetik tip, yarı hermetik ve vidali kompresörler kullanılmaktadır. Hava Soğutmalı Chiller karter ısıtıcı ve koruyucu rölelere sahiptirler. Soğutma kapasitesi 5 ile 2000 Kw arasında anlternatifli seçenekler sunmaktayız. Hedefimiz kullanılan soğutma guruplarının ülkemize katkı sağlamak amacı ile üretilen ürünlerin, çevreci ve verimli olmasıdır. Gaz sistemi titreşim alıcılar ile kırılmaya karşı muhafazalıdır. Sessiz ve emniyetli olarak uzun seneler hizmet verirler.

Hava Soğutmalı sistemlerinde önerilen iki devreli olması ve iki kompresör kullanılması. Nedeni olumsuz durumda devre’de arıza olması durumunda ikinci devrenin işletmenin üretimini aksatmaması ve bakım esnasında bir devrenin bakımı yapılır iken diğer devre çalışmasına devam etmesi önerilmektedir.

Hava Soğutma Chiller sisteminde Shell & Tube tipte olup soğutucuların dış yüzeyi uygun kalınlıkta izolasyonla izole edilmektedir. Hava Soğutma Chiller sisteminde kullanma şekline göre; Hava soğutmalı kondenser; bakır boru ve alüminyum lamelli olarak talep edilmektedir.

Enerji Verimliliği önceliklerimiz arasında olup kullanılan malzemeler birinci sınıftır. Hava soğutmalı kondenserli cihazlarda soğutucu gazın yoğuşmasını sağlamak üzere motoru ile direkt akuple yüksek verimli aksi yal fan, cihaz üzerine monte edilmiştir.

Tam otomatik çalışmasını sağlamak üzere cihaz üzerine konmuş olan pano yeterli miktarda kontaktör, termik, sigorta ve şalter ile teçhiz edilmiştir. Hava Soğutmalı üniteler, sistemlerinde elektronik kontrol sistemi kullanılmaktadır. Bu sayede su giriş ve çıkış sıcaklıkları, Kompresör ve pompasının çalışma zamanları ve sistemde oluşan arızalar ekranda görülebilmekte ve cihazın Optimum verimde çalışması sağlanmaktadır.

Sistemlerimizin tesis arasındaki su sirkülasyonunu sağlayabilmek için konmuştur. Tesisin basınç kayıplarına uygun olarak seçilmektedir.

Hava Soğutmalı Chiller Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin