Isıtma Ve Soğutmalı Peynir Depolama Ve İşleme Tankı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00217273
Kategori: Peynir Depo Tankı
Marka: İnoxbey
Model Tipi: I-PI001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Yukarıkirazca Köyü / Arifiye / Sakarya
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Inoxbey

Inoxbey

Danışman : Ahmed A.

İnoxbey

Isıtma ve Soğutmalı Peynir Depolama ve İşleme Tankı

 

Peynir üretiminde kullanılan başlıca makinelerden biri olan peynir teknesi; İçine konulan sütün ısınmasını sağlar. İstenilen sıcaklığa ulaşıldığında içine maya ve diğer malzemeler eklenir, içindeki mikser sayesinde maya ve diğer bileşenler tank boyunca homojen bir şekilde karıştırılır.

Daha sonra fermente süt; Küp şeklinde kesebilen özel tasarım kesici bıçaklar sayesinde fermente olan pıhtı kesilir. Pıhtı olgunlaştıktan sonra teleme oluşturur.

  • Peynir teknesinin karıştırıcıları çift yönlü çalışmaktadır. Sağa dönerken karıştırma, sola dönerken kesme görevi görür. Kesme görevi gören bıçaklardan biri dikey, diğeri yatay olarak imal edilmektedir. Kılavuzlu yatak redüktörlü ve çeki transferlidir.
  • Gamze sacı (ısıtma duvarı) sacı peynir teknesinin gövdesinde yer almaktadır. Isıtma, ısıtma duvarında dolaşan buhar ile sağlanmaktadır. Duvarda dolaşan buharın test basıncı 3 bar, uygulama basıncı 1.5 bar'dır. Tank gövdesi pnömatik valfli buhar girişine ve kondenstop adı verilen buhar kondenstopuna sahiptir.
  • Tank, platform üzerindeki kutu profilden oluşturulmuştur. Platform tanka flanşlı bağlantı ile bağlıdır. Ayrıca operatörün kontrol ve kontrol için üzerine çıkacağı mobil platform da bulunmaktadır. Operatör tarafından kullanılan mobil platform, kaymayı önleyici özel yüzeyli paslanmaz çelik sacdan imal edilmiştir.
  • Tankın ürün çıkışında pratik ve kullanışlı büyük ölçekli hijyenik paslanmaz kelebek vana bulunmaktadır.
  • Depo üzerinde rögar kapağı ve kapak içerisinde emniyet sensörlü menfez sistemi bulunmaktadır. Izgara açık konumdayken bıçakların çalışmaması için emniyet sağlanmıştır.
  • Tank üzerinde havalandırma bacası bulunmaktadır. Ayrıca baca içerisinde yabancı cisimlerin içeriye kaçmasını önlemek için delikli sac bulunmaktadır.
  • Peynir teknesinde 2 adet dönen CIP bilyesi bulunmaktadır.
  • Yüksek kapasiteli tanklarda peynir altı suyunun çıkışını sağlamak için delikli sacdan imal edilmiş vakum pompası ile çalışan tahliye sistemi mevcuttur. Bu tahliye sistemi, karıştırma işlemi bittikten sonra telemeyi otomatik olarak içine daldırır ve vakum pompası sayesinde peynir altı suyunu emerek tanktan çıkarır.
  • Tank içerisindeki teleme boşaltılırken içerisinde ürün kalmaması için tank gövdesinin öne doğru eğilmesini sağlayan pnömatik piston bulunmaktadır.

Isıtma Ve Soğutmalı Peynir Depolama Ve İşleme Tankı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin