Kapalı Tip 12000 Litre Süt Soğutma Tankı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00217331
Kategori: Süt Soğutma Tankı
Marka: İnoxbey
Model Tipi: I-ST004
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Yukarıkirazca Köyü / Arifiye / Sakarya
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Inoxbey

Inoxbey

Danışman : Ahmed A.

İnoxbey

Kapalı Tip 12000 Litre Süt Soğutma Tankı

 

Sütün ister taze ister endüstriyel olsun, üretim başlayana kadar 4 santigrat derece sıcaklıkta kendi içinde depolandığı üretim sürecinin ilk aşamasıdır.

Soğutma tanklarının yatay ve dikey olmak üzere farklı tipleri bulunmakta olup, üretim hacmine ve şantiye alanına göre uygun tip seçilmektedir.

Kapalı tip süt soğutucuları

Kapalı tip tank soğutucular 2.000 lt'den 12.000 lt'ye kadar verilir. Böyle bir cihaz, orta ve büyük çiftlikler için ekonomik olarak faydalıdır, çünkü bu tip tank, büyük hacimlerde sütün soğutulması için vazgeçilmez olan otomatik bir yıkama sistemine sahiptir. Açık soğutucular gibi kapalı soğutucular da benzer bir prensibe göre otomatik modda çalışır. Enerji tüketiminin yanı sıra temel fark, tank yıkama sisteminde yatmaktadır. İşte otomatik. Depoyu boşalttıktan sonra, operatör düğmeye basar ve ardından elektronik, belirli bir programa göre yıkama sistemini başlatır.

 

Çalışma prensibi

Soğutma ünitesi, evaporatöre basınç altında sıvı freon sağlar. Orada soğutucu akışkan kaynar ve gaz haline dönüşür. Bu, büyük miktarda ısının emilmesiyle gerçekleşen endotermik bir süreçtir. Tankın duvarları ve içindeki ürün soğutulur. Freon gazı daha sonra kondansatöre pompalanır. Orada, ısının radyatörden atmosfere salınması nedeniyle sıcaklığı düşer ve freon tekrar sıvı hale döner. Ardından hammadde sıcaklığı + 2…4°C aralığında ayarlanan değere ulaşana kadar döngü tekrarlanır. Sıcaklık kontrol cihazının göstergelerine göre, ünite otomatik olarak kapanır. Sensör 1 derecelik bir sıcaklık artışı hakkında bir sinyal verdikten sonra operatörün katılımı olmadan da açılır (sıcaklık deltası ayarlanabilir). Hacim içinde soğuğun homojen dağılımı için 25 rpm frekanslı bir karıştırıcı bulunmaktadır.

 

Standart döngü dizisi 5 aşamadan oluşur:

  • Durulama
  • Alkali ile yıkama
  • Durulama
  • Asit yıkama
  • Son durulama.

Yıkama programını çalışma koşullarına göre özelleştirmek mümkündür (örneğin, her döngünün yıkama süresini değiştirmek, yıkama adımlarını kaldırmak veya eklemek, kullanılan alkali, asit, su miktarını değiştirmek vb.)

Kapalı Tip 12000 Litre Süt Soğutma Tankı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin