Market Sütlük Dolabı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00205270
Kategori: Sütlük Dolabı
Marka: Orbus
Model Tipi: O-SD002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Feriköy Mah. / Şişli / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Orbuz Soğutma

Orbuz Soğutma Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Orbuz S.

Orbus Market Sütlük Dolabı

Alışveriş alışkanlıklarının temin edildiği işletmelerin en küçüğünden en büyüğüne kadar değişmez ihtiyacı olan market ve sütlük dolapları hijyenik ve doğal ürün sunumunun değişmez araçlarıdır.

Günlük tüketilen paketli gıda ve diğer ürünlerin muhafazasının yanı sıra toplu halde bulunmaları ve teşhir edilmelerini sağlayan market dolapları bu özelliğiyle süper market, market veya mahalle bakkalının sabit ve ana kalemlerinden birini oluşturmaktadır.

İç mekan özelliklerine ve ebatlarına göre dış renkleri farklılık gösterse de iç dizaynında hijyen rengi olan beyaz renk tercih edilmektedir.

İç dizaynında önemli olan bir diğer unsur ise raf yapılarıdır. Talebe göre ızgaralı ya da düz metallerden oluşan raf kısmı market reyonlarının gıda ve hazır ürünlerin sunumunda önem arz etmektedir.

İsteğe göre açık ya da yana sürgülü veya menteşeli kapı ile kullanılan market reyonlarının enerji tasarrufu açısından kapı ile kullanılması önerilmektedir.

Sık kullanım gereği kapılı market reyonlarında kullanılan malzemeler güvenlik açısından bir çok testten geçirilerek müşteriye teslim edilmektedir.

Market reyonlarının ısı aralık derecesi mevsim koşullarına göre +4 ile +6 santigrat derece arasında değişmektedir.

Market ve sütlük reyonlarının büyük ebatta olan tasarımlarında kullanılan malzemeler her yerde aynı ısı derecesini sabitleyebilmek adına güçlü ve kaliteli olmak zorundadır.

Özellikle büyük market ve sütlük dolaplarında dış soğutma ünitesi ile iç ünite arasındaki mesafe enerji sarfiyatını optimum seviyede olmasını sağlamak açısından uzman teknik ekip ile kümülatif deneyim sonucu projelendirilmelidir. market ve sütlük dolapları talebe göre ürün gamının değişik ebatlarda ve çeşitlerde olması gereği ürün promosyon ve etiketlerinin görünür ve algılanabilir seviyede üretilmesine özen gösterilmektedir.

Otomatik defrost özelliği ile desteklenen market ve sütlük dolaplarında kullanıcının faydası, yüksek kalite güvencesi ile sabitlenmektedir.

Market Sütlük Dolabı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin