Ray Tipi Tavan Vinci

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00199107
Kategori: Tavan Vinci
Marka: ASR Vinç
Model Tipi: ASR TVN01
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Cumhuriyet Mah. / Esenyurt / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

ASR Vinç Mühendislik

Asr Vinç Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Sevim K.

ASR Vinç

Ray Tipi Tavan Vinci

 
Tavan vinçleri, iş sahalarındaki verimliliği maksimuma çıkaran tavan vinçleri, çift kiriş tavan vinçleri, tek kiriş tavan vinçleri olmak üzere iki şekilde üretilmektedir. Tavan vinçleri, ray üzerinde hem yatay hem de yukarı ve aşağı yönde hareket ederek yüklerin kaldırılıp taşınmasına yardımcı olmaktadır. Tavan vinçleri, üretiminde çeliğin kullanılması ürünün sağlam ve uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

Tavan Vinçleri, iç sahalarda kullanım için dizayn edilir. Endüstriyel Tavan vinçleri, önde gelen üretim teknolojileri ile yüksek standartlarda, uzun ömürlü ve dayanıklı olarak üretilmektedir.
Tavan vinçleri, ısıya ve korozyona maruz kaldığından, epoksi astar üzeri 2 kat son kat boyası kullanılır. Önemli kaldırma araçlarının başında gelen tavan vinçleri, iş süreçlerini destekleyerek hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf edilmesine olanak sağlar.
Tavan vinçleri, DIN normlarına uygun üretilip; isteğe bağlı olarak çift hızlı veya tek hızlı olarak üretilir.
Direkler üzerinde veya iş yerinde bulunan vinç buseleri üzerinde Tavan vinçleri, yolları montaj edilerek imal edilir. Her yükün kaldırılmasına olanak sağlamak amacıyla üretilen tavan vinçleri, kolay montaj özelliği sayesinde istenilen her alana kolaylıkla kurulabilmektedir. 
Tavan vinçleri, adından da bahsedildiği üzere tavana yük taşıma amacıyla sabitlenen sistemlerdir. Genel kullanım alanları ağır sanayi olan tavan vinçleri, insan gücünün taşıyamayacağı ağırlıkları kolaylıkla taşımakta ve bu özelliğiyle gerek iş yüküne gerekse verimliliğe katkı sağlamaktadır. 

Ray Tipi Tavan Vinci Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!