Şişe Yıkama ve Çalkalama Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00192543
Kategori: Şişe Yıkama Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-ŞY001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

Şişe Yıkama ve Çalkalama Makinası

Ürün Açıklaması:

Genel olarak, şişe durulama, şişeleri kavanozları vs, bir durulama havuzunun üzerinde ters çevirirken, durulama başlıkları da tozu ve kiri temizlemek için kabın içine su püskürtür bu şekilde şişe kavanoz kap vs. Islak durulama makineleri, hem cam hem de plastik dahil olmak üzere çok çeşitli şişe kavanoz ve kap şekilleri, boyutları ve malzemeleri ile çalışır.

Şişe Yıkama Çalkalama Makinası, istenilen ölçüde şişeler veya kavanozlar için tasarlanarak, dolum hattı öncesi şişelerin veya kavanozların hava ve su ile sterilizasyonunda kullanılır.

Özellikle gıda ve kozmetik üretimlerinde, hijyenin sağlanması için otomatik olarak konveyör üzerindeki şişeleri basınçlı su ile yıkayarak tekrar dolum hattının konveyörüne yerleştirir.
İstenilen kapasiteye göre tasarlanabilen Şişe yıkama makinası, cam, plastik şişe ve kavanozların yıkama işlemini sağlama amacıyla kullanılır. Steril dolum şartları için şişe yıkama ve çalkalama makinası gereklidir.

Line Makina olarak tasarladığımız şişe yıkama makinaları sayesinde, hangi türden şişelerin dolumu yapılacak ise önceden şişelerin yıkama ve çalkalama işlemleri sağlanır. Böylece steril olarak şişelere dolum sağlayabilirsiniz. İstenilen her türlü şişe, kavanoz türleri için yıkama işlemi gerçekleştiren makine üretebiliriz.

Şişe çalkalama makinası dolumdan önce doldurulacak olan şişelerin yıkanmasını ve steril bir şekilde doluma hazır hale getirilmesi işlemini gerçekleştirir. Şişe yıkama çalkalama makinesini istenilen ölçüler için özelleştirebilirsiniz. Bu özelleştirme hem şişe hem de kavanoz yıkama çalkalama makinaları için de  geçerlidir. Makinalarımızı güncel teknolojiler ile üretiyoruz, böylece makinalarımızı aldıktan sonra uzun süre kullanmaya devam edebilir, böylece bütçenizde de tasarruf sağlayabilirsiniz.

Şişe Yıkama ve Çalkalama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin