Otomatik Dilimlemeli Streç Sarma Makinası

Özka Makina | Asm 1500

35.000

Folyo Kesme Ve Kapatma Makinası

Özka Makina | OM-FK04

Fiyat Sorunuz

Streç Dilimleme Makinası Popüler Ürünler

Streç Dilimleme Makinası Kullanım Alanları

Streçin kullanım alanı her zaman paketleme üzerinedir. Bir ev için ya da bir fabrika için işlevi daima aynıdır. Paketlemesini yaptığınız ürünlerin havayla olan etkileşimini ortadan kaldırmak amacıyla sarılmasına yarayan malzemeye streç denir, elastik özelliği sayesinde sıkıca sarıldığı ögeleri bir arada tutar. Streç hem ucuz yani maliyetsiz bir ürün olmasından dolayı hemde kullanışlı olmasından dolayı pazar alanı çok geniştir. Ambalaj sektöründe öncü yüzlerce firmanın streç dilimleme makinası sayfamızdan kolaylık ile ulaşabilir ve bütün ilanlarını veya ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Streç dilimleme makinası streçleri üretim aşamasından sonra rulolara saran ve ruloları uzunluklarına göre dilimleyen yani kesen bir makinadır. Sonuçta evimizin mutfağında kullandığımız streç film ile bir buzdolabı fabrikasının kolilerini paketlerken kullandığı streç filmin uzunluğu ebatları kalınlıkları asla bir değildir. İşte streç saran ve dilimleyen bu streç dilimleme makinası streçlerin ölçülerini istediğiniz şekilde ayarlamaya yarar. İkisi bir arada makinası olarak streç dilimleme makinası düşünebilirsiniz. İstenilen uzunluklarda dilimleme yapan istediğiniz kalınlıkta sarma yapabilen streç dilimleme makinası burada.

İhtiyacınıza en uygun streç dilimleme makinası bulmak için sitemizi ziyaret edin. Türkiye'nin her yerinden ulaşabileceğiniz tek tık uzaklıkla olan üretici streç dilimleme makinası firmalarından ihtiyacınıza ve bütçenize yönelik streç dilimleme makinası yüksek kalite ve düşük fiyat ile güven içerisinde alışverişinizi yapabilirsiniz. Streç dilimleme makinası konusunda öncü olan ve ilk akla gelen markalara ulaşabilmek hatta dilerseniz yerli üretim yapan yüzlerce firma için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yüzlerce marka ve model streç dilimleme makinası , satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık streç dilimleme makinası seçenekleriyle streç ambalaj başlığı altındaki Streç Dilimleme Makinası kategorisinde.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin