J.S. Makina - Kimdir

Oluklu Mukavva Makineleri İthlat ve Pazarlama

 

HUBEI JINGSHAN LIGHT INDUSTRIAL MACHINERY COMPANY LTD.

 

(JSLM) Oluklu mukavva sanayinin ve donanımı dönüştüren üreticilerinin omurgasını teşkil eden şirketlerin en başta gelen büyük bir şirketidir.

Ürünlerimizin kalitesini 50 yıllık deneyimli, dinamik bir kuruluş oluşumuz ve bu sayede sağladığımız devamlı gelişmeler bu alanda lider olmamızı imkan dahiline koyarak bizim dünya çapında dikkate değer bir ün sahibi olmamızı da sağlamıştır.

Kalitedeki gittikçe büyüyen gelişimler ve üstün niteliklere sahip olarak ürünlerin modern istekleri karşılama, kolay çalıştırma, pratiklik, işten tasarruf ve ekonomik nitelikli bir modelin oluşumunu sağlamıştır.

 

Ürünlerimiz ISO 9002 Kalite Garantisi sertifikasına layık görülmüştür. Şirketimiz, Quinghua Üniversitesinin Okul ve Girişimci işbirliğini sağlayan komitesinin üyelerinden birisidir. Çin’de, aynı ticari faaliyet sahasında faaliyeti emsalsiz bulunan listedeki isimleri halka yayınlanan şirketler arasında yer almaktadır.

 

(Hisse Senedi Kod No: 0821) olup Shenzhen Menkul Kıymetler Merkezi tarafından yayınlanmış bulunmaktadır. JSLM şirketi 700.000 metre karelik bir alanda faaliyet göstermektedir. Sahip olduğu maddi varlıkların toplamı 14.000.000 RMB Yuan’dır. Şirket, dünyada 1200 donanıma sahip bulunmakta, bunlardan 50 takımı gelişmiş makine ekipmanıdır. JSLM 12 fabrika ile bağlı şirketlere sahip bulunmaktadır.