Dış Cephe Asansörü kategorisi aramanızda 37 adet ilan bulundu

100-15000 Kg Tek Kolon Dış Cephe Asansörü

Albay Lift | 100KG

2000 Kg 36 Metre / Dk Dış Cephe Yük Ve İnsan Asansörü

3K Metal | 3M 2000DH

40 Metre (2 Ton) Dış Cephe Asansörü

SCM | SC200

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Dış Cephe Asansörü Popüler Ürünler

Binaların dışında pratik bir şekilde kurulumu yapılarak kullanılmaya başlanan ve katlar arasında dışarıdan ulaşımı çok kolay hale getiren dış cephe asansörü çeşitleri insan zekasının pratik ürünlerinden birisi olarak öne çıkıyorlar. Kullanımı itibariyle geçmiş zamanlarda da farklı güç kaynakları ile kullanılmış olan asansörler günümüzde daha çok elektrik enerjisi ile çalışmaktadırlar. Elektrik enerjisi ile birlikte temiz ve çevreci bir kullanım imkânı sunan dış cephe asansörleri pratik ve kolay bir şekilde katlar arasında ulaşımı mümkün hale getirmektedirler.

 

Dış Cephe Asansörü Nedir?

Bina dış cephe asansörü isminden anlaşılacağı gibi binanın içine değil, dış cephesine kurulan ve ulaşım için kullanılan son derece pratik bir asansör sistemidir. Eski zamanlarda da çeşitli hayvanların çekmesi ile birlikte kullanılan ve yapının yüksek noktalarına içine girmeden ulaşmayı sağlayan dış cephe asansörleri zamanla basınçlı hava ile çalışmaya başlamışlar, günümüzde ise elektrik enerjisi ile kullanılır olmuşlardır. Dış cephe asansörleri özellikle düşey hareket sayesinde hem çalışanlara hem de kullanıcılara büyük kolaylıklar sunmaktadır. Bu ürünler çalışanların ve binada yaşayanların katlarını çok daha kolay ve pratik şekilde inip çıkmasını sağlarlar. İş kapsamında kullanılması gerekiyorsa çalışanların eşyaları binaların farklı katlarına daha rahat ve kolay şekilde taşımalarını sağlarlar ve böylece hem iş gücünden hem de zamandan tasarrufu mümkün kılarlar. Gereksiz enerji kaybını engelledikleri için çalışanların çabuk yorulmasının da önüne geçerler ve dış cephe boyası gibi farklı işlerde çalışanların da işlerini kolaylaştırmaya yardımcı olurlar. Aynı zamanda binalar için kalıcı olarak da dış cephe asansörü kullanımı mümkündür.

 

Dış Cephe Asansör Fiyatları

Dış Cephe Asansör Modeli AsansörFiyatı
Personel ve Yük Asansörü 130,000 TL
Dış Cephe Yük Ve İnsan Asansörü (30 metre / dk) 165,000 TL
Diş Cephe Hareketli Cephe Platformu 60,000 TL
Yük Ve Personel Asansörü 2000 Kg Kapasiteli Fiyat Sorunuz
Personel Ve Yük Asansörü 127,000 TL
Çift Kolon Yük Taşıma Asansörü - Özel İmalat Asansör Fiyat Sorunuz
Personel Ve Yük Asansörü 12m /Dk Fiyat Sorunuz
2 Ton Personel Ve Yük Asansörü Fiyat Sorunuz
400 Kg İnşaat Personel ve Yük Asansörü Fiyat Sorunuz

 

Dış Cephe Asansör Fiyatları Neler?

Dış cephe asansör fiyatları tercih edilecek asansörün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Asansörün ne kadar yükseklik için ve ne kadar ağırlık için kullanacağı fiyatları belirlemektedir. Günümüzde dış cephe asansörleri için farklı modeller bulunmaktadır. Farklı tasarımlar temin ederken aynı zamanda ekonomik modelleri de bulma olanağı bulunmaktadır. Çelik ve fonksiyonel yapıdaki kabinler tercih edileceği gibi aynı zamanda halat kullanımı olmadan bina dışından istenilen yüksekliğe de çıkmayı sağlayacak olan modeller mevcuttur. Bunun yanında ürünlerde oluşabilecek dişli sıyırması ya da dişli kırılması gibi çalışanları ya da kullanıcıları tehlikeye sokacak durumlara karşı da önlemler modellerde alınmıştır. Dış cephe asansörü kullanmak güvenli bir kullanım olup kullananları tehlikeye atacak olan durumlara karşı koruma sağlamaktadır. Ürünlerde bulunan tehlike anında otomatik şekilde devreye girecek olan yüksek güvenliğe sahip frenleme düzeneği sayesinde kullanıcıların güvenlikleri en üst seviyede tutulmaktadır.

 

Dış Cephe Asansörü Nerelerde Kullanılır?

Dış cephe asansörü özellikle binaların dış cephesinde kullanılır ve özellikle çalışanların binayla ilgili işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmeleri için önemli bir imkân yaratır. Bunun yanında kuyularda da kullanılmak için geliştirilmiş olan tasarımlar bulunmaktadır. Geniş iç hacimleri sayesinde asansörler kişi taşımanın yanında farklı boy ve ağırlıkta olan inşaat malzemelerinin de rahatlıkla istenilen yüksekliğe taşınması için tercih edilmektedirler. Aynı zamanda hızlı çalışma özellikleri sayesinde de istenilen mesafeye hemen ulaşım sağlayan asansörler kullanım amaçlarına göre belirlenmektedir. Örneğin malzeme taşımak için kullanılacaksa açık kasa tipleri tercih edilebilir. Fakat çalışan ya da yolcu taşımak için tercih edilecekse bu durumda kötü hava koşullarında da taşıma imkânı verecek olan kapalı kabin sistemleri olan modellerin tercih edilmesi yararlı olacaktır. Aynı zamanda çelik çerçeve sayesinde de çok ağır olan eşyaların bile taşınması mümkün hale gelmektedir.

Kısa süreli işler için dış cephe asansörü kiralık olan seçenekleri değerlendirmek yararlı olacaktır. Ancak uzun süreli işler için dış cephe asansörü satın alınabilir. Sadece tadilat ya da sürekli eşya taşımak için değil, özellikle yazlık evlerde ya da villalarda dış cephe yük asansörü kullanmak da oldukça rağbet görmektedir. Bu sayede yüksek olan evlerin farklı odalarına asansör ile dışarıdan erişim daha kolay bir şekilde sağlanabilmektedir.

 

Yüksek Performans ve Kullanım Kolaylığı

Dış cephe asansörlerde bulunan geniş fiyat yelpazesi sayesinde her bütçeye uygun kaliteli ve yüksek güvenlikli ürünleri temin edebilirsiniz. Enerji tasarrufu sağlayan modeller aynı zamanda kısa sürede montajlarının yapılması ve yüksek performans da sunmaları bakımından çalışanlar ya da mülk sahipleri açısından tüm işlemleri hızlandırmaya özel bir imkân yaratıyorlar. Kapalı kabin imkânının da bazı modellerde bulunması, ürünleri ya da kullanıcıları dış etmenlere karşı korumaya almaya da yardımcı oluyor. Kafes daire sistemi ise kabini koruma altına alacak ve daha yüksek güvenlik gerektiren durumlarda kullanım sunmayı amaçlayan durumlara yöneliktir. Tüm bunların yanında enerjinin kesilmesi durumuna yönelik geliştirilmiş asansör dış cephe tasarımları da bulunmaktadır. Böylece enerji sorunu ya da kesilmesi olduğunda el ile inme imkânı sunan modeller de enerji kesintilerine karşı daha iyi bir önlemlerin alınmasını mümkün hale getirmektedir. Dijital göstergeli olan modellerde ise otomatik indirme teknolojisinden yararlanılmış olup böylece herkes tarafından asansörlerin kullanımı da daha kolay hale gelmektedir. Panel üzerinde yer alan başlatma ve durdurma butonları günlük kullanımlarda büyük bir pratiklik sunarken aynı zamanda herkes tarafından sorunsuz kullanım imkânı vermektedirler.

 

Dış Cephe Asansörü Avantajları Neler?

Dış cephe personel asansörü kullanarak çok fazla avantajlar elde edebilirsiniz. Öncelikle hızlı ve kolay taşımacılığa imkân verdiği için tercih edilmektedir. Özellikle binanın inşaat işleri ile ilgili kullanıldığında büyük bir kolaylık sağlar ve çalışanların ya da malzemelerin çok kısa süreler içerisinde istedikleri katlara ulaşabilmelerini olanaklı hale getirirler. Sadece personel taşımak için değil çeşitli eşyaların taşınması için de bu asansörler büyük bir kolaylık sunarlar ve sağladıkları rahatlık kapsamında, ürünleri taşımak diğer taşıma yöntemlerine göre çok daha avantajlı bir hale gelir.

Diğer bir faydası ise uygun ve geniş fiyat yelpazesi ile birlikte ihtiyacınız olan  iş tanımına uygun şekilde modelleri kolayca bulabilmenizdir. İş tanımınız ya da kullanım amacınız neyi gerektiriyorsa sunulan farklı modeller arasında rahatlıkla seçim yapabilir ve kolayca ihtiyacınızı gidebilirsiniz. Geniş ya da korumalı kabin sistemi gibi farklı kabin sistemlerini kullanmaya olanak tanıması da yine dış cephe asansörlerinin avantajlarından birisidir. Bu sayede korunması gereken kullanımlarda kapalı kabin sistemlerini, daha pratik olması için herhangi bir koruma gerektirmeyen kullanımlarda ise açık kabin yapılarını tercih edebilirsiniz. Uzun ömürlü parça garantisi sunması da dış cephe asansörlerini sıklıkla tercih edilmesini sağlamaktadır.

 

Dış Cephe Asansörleri Güvenli mi?

Dış cephe yük asansörü ya da personel asansörü olsun her zaman yüksek güvenlik standartlarına sahiptir. Güvenlik taşımacılık için en önemli nokta olduğundan tercih edilecek modellerde her zaman yüksek standartlarda güvenlik önlemleri bulunur. Kullanım sırasında herhangi bir risk oluşmaz ve olası zor durumlara karşı da manuel kullanım sunarak sistem daha da güvenli bir hale getirilmiştir. Emniyetli fren tertibatı da acil durumlarda asansörü durdurmak ve başka sorunların yaşanmasının önüne geçmek için tercih edilecek bir başka güvenlik unsuru olarak öne çıkmaktadır. Her zaman ve her yerde sundukları güvenli kullanım özellikleri ile birlikte dış cephe asansörlerini rahatça kullanabilirsiniz.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Dış Cephe Yük Asansörü kategorisinde