Traktör kategorisi aramanızda 66 adet ilan bulundu

ÜKBL 2 Monetel Blok Kesme Makinası

Massey Ferguson | ÜKBL-2

ÜKP 3 Mozaik Pah Ve Çapak Alma Makinası

Başak | ÜKP-3

Kompakt Hizmet Traktörü John Deere 3038E

John Deere | 3038E

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Traktör Popüler Ürünler

Traktör Çeşitleri 

Traktörler, tarımsal ürünlerin ya da malzemelerin taşınmasında veya makina monte edilip toprak işlemede kullanılan harika bir araçtır. Nasıl şehir hayatında bir yerden başka bir yere giderken araçlara ihtiyaç duyuluyorsa, bazı sektörlerde de taşıma araçlarına ihtiyaç duyulmaktadır.Taşıma yapılacak yer her zaman düz arazide , kuru zeminde , olmayabilir işte tüm olumsuz koşullar düşünülerek hazırlanan bu taşıma araçları tarımda taşıma için ideal ürünlerdir. Eğilimli bozuk arazide , yaş topraklarda , taşlı arazilerde ve bir çok olumsuz koşul için ideal üretilmiş harika traktör çeşitleri portalımızdaki ilanlarda inceleyebilirsiniz. Tekerlekleri büyük ve sağlam tüm arazi koşullarına uygun bir modeller üretilmiştir. Böylece her zor durumda kullanılabilir modeller ortaya çıkmaktadır. Tarımsal faaliyetlerde kullanılan harika bir üründür. Bu ürün sayesinde ağır mahsülleri taşırsınız , bazen arkasına kasa konulduğunda insan dahi taşıma için kullanılmaktadır. İş yükünüzü hafifleten, yorulmadan işiniz aksamadan taşıma işlemini yapacağınız harika ürünlerdir. Hareket sistemine ve kullanım amaçlarına göre ve motor gücüne göre 3 çeşitten oluşmaktadır. Hareket sistemine göre ; tek askılı , çift askılı , paketli modelleri olmak üzere birbirinden farklı modelleri bulunmaktadır.

Kullanım amaçlarına göre ise ; standart , çapa , alet taşıyıcı , bahçe , özel tip modelleri bulunmaktadır. Motor gücüne göre 100 Hp den 300 ve üzeri Hp motor gücüne sahip birbirinden farklı modelleri hemen inceleyerek ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Toprak işleme aletlerini monte edip toprağın sürülmesinde , çapalanmasında , sulanmasında , mahsullerin taşınmasında , insanların bir yerden başka bir yere taşırken , odun , tohum , ekim , dikim işlerinde her şekilde kullanılabilen çok amaçlı bir araçtır. Tarlalarda ,bağda , bahçede birden fazla arazi koşulunda hatta dağa iniş çıkışlarda ve dağdan malzeme taşıma işleri gibi pek çok farklı amaca hizmet etmektedir.Yoğun bir şekilde tercih edilmesinde tüm arazi koşullarına uygun bir yapıya ve dizayna sahip olmasının da büyük bir payı vardır. Büyük tekerlekler sayesinde kötü arazi koşullarında , çamurlu toprakta , eğimli arazide , taşlı arazi olmak üzere pek çok farklı yerde rahatlıkla kullanılmaktadır. Kuvvetli motor yapısına sahip bir araçtır. Kolay ve basit kullanımlı olması sebebiyle talep fazladır ve herkesin hemen sürüşü uygulayabildiği bir araç.

Satılık Traktör

Eski çağlarda köylerde , kentlerde atlarla ve at arabalarıyla bir yerden başka bir yere gidilirdi yani bir nevi araba gibi. Köylerde ise bu iş biraz daha geniş kapsamlı olurdu. Traktörlerler tarlada , bağda , bahçede kullanılan makina tarzında bir araç gibiydi. Hem mahsullerin taşınmasında , hem toprağın sürülmesinde , çapalanmasında , tohum yataklarının açılmasında , bir eşya veya malzeme taşınmasında hatta insanların sevkinde dahi at ve at arabaları kullanılmaktaydı. Zamanla ve teknolojinin de gelişmesiyle beraber araçlar keşfedildi sonrasında bu araçlar kullanım yerlerine uygun bir şekilde ihtiyaca göre üretildi. Özellikle çiftçilikle ilgilenen kişilerin işlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılması için üretilen bu harika araçlar , çok fayda sağladı. Böylelikle seri üretimde kullanımı yaygınlaştı ve tasarımı daha fazla geliştirilmeye başlandı. Her koşulda, tüm işlere göre birbirinden farklı motor gücünde, çalışma kapasitesinde farklı traktörler geliştirildi.Tüm bu satılık traktör çeşitlerini ise portalımızdaki ilanlardan inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

İkinci El Traktör 

Basit yapıdaki bu aracı hemen hemen herkes çok rahat bir şekilde kullanmaktadır.Arkasına takılan veya ön kısmına takılan aparatlara göre değişik amaçlarda da kullanım sağlamaktadır. Tarla , bağ, bahçe bakımında ilaçlama , toprağı alt üst etmekte , tohum yatağı açarken , kısacası bir insanın yapması zor olan ekim , dikim işlerini yapabilen harika bir araçtır. Sayfamızdan traktör modelleri hakkında , çeşitleri ve markalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sizin için en uygun modeli en doğru filtrelemeyi portalımızdaki ilanlardan hemen ulaşabilirsiniz. İkinci el , kaliteli , ucuz fiyatlı kiralık ve satılık seçenekleriyle birbirinden farklı traktör modellerini portalımızdaki ilanlardan inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Büyük ve güçlü dizel motorları vardır. Motorun gücü tamamen farklı bir şekilde kullanılmak üzere tasarlanmıştır: büyük ve ağır yükler çekmek için. Bunu mümkün kılan şey, güçlü dizel motorun yüksek devir devir sayılarını, jantların devir hızını çok daha düşük devirlere dönüştüren traktörün dişli kutusudur. Başlangıçta, eskiden beri insanların arabaları ve pullukları çekmek için kullandıkları öküz ve atlar gibi çalışan hayvanları değiştirmek için tasarlandı. Bu erken araçlar kömürle beslendi ve buhar çekme motorları olarak biliniyordu. Küçük buharlı lokomotiflere benziyorlardı, yollarda yuvarlanabilen büyük, sağlam metal jantlar vardı ve ilk olarak 19. yüzyılın sonuna doğru ortaya çıktılar. Modern türleri, çekiş motorlarına göre çok daha sofistikedir ve gerçekten kullanışlı özellikler sayesinde her türlü şeyi yapabilirler.

Traktör Fiyatları

Ağır yükleri çekmek çiftçi için yaptığı en önemli işlerden biridir. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el traktör seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır.

İkinci El Traktör Fiyatları

Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ikinci el traktör çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ikinci el traktör çeşitleri için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz ikinci el traktör uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur.

Sıfır Traktör Fiyatları

Traktörler, üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak sıfır traktör çeşitleri hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan traktör içerikleri güncel bilgilerdir. Traktör özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Türkiye’nin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel sıfır traktör çeşitlerini en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir.