Oyun ve Eğlence Makineleri Bahçelievler İstanbul kategorisi aramanızda 1 adet ilan bulundu

Oyun ve Eğlence Makineleri Popüler Ürünler

Oyun Makineleri

Oyun Makineleri oyun piyasası her geçen gün hızla gelişirken eğitimciler oyun oynamanın çocuk gelişimi üzerindeki etkisine sık sık değiniyor. Bununla beraber genç ve yetişkinlerin de oyun oynama alışkanlığının gelişen teknoloji ve gelişen oyun makineleri ile arttığını gözlemlemekteyiz. Genç ve yetişkinler aynı zamanda biraz stres atmak amaçlı oyun sektörüne oyun makinalarına fazlasıyla rağbet göstermekte. Jetonlu oyun makinaları, lunaparklarda çocuklar kadar gençlerin ve hatta yetişkinlerin dahi ilgisini çekmekte. Özellikle oyun salonlarında bowling oyun makinaları, langırt oyun makinaları, masa tenisi oyun makinaları, bilardo oyun makinaları, boks oyun makinaları gibi oyun alanları oyun makinaları gençlerin ve yetişkinlerin ciddi ilgisini çekmektedir. Peki ya siz bir oyun salonu mu işletiyorsunuz? Ya da evinize kurup sevdiklerinizle arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyun makinaları mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Bir çok çocuk oyun makinaları, lunapark oyun makinaları, masaj koltuğu, paintball oyun makinaları, dart, playstation oyun makinaları gibi 1000’e yakın oyun makinaları Oyun Makinaları sayfamızda siz değerli alıcıları ile buluşmayı bekliyor. Yüksek kaliteli oyun makinaları ve düşük fiyatlı oyun makinaları sayfamızda.

Çeşitli oyun makinaları sayfamızda. Yüzlerce oyun makinaları markası ve oyun makinaları modeli, oyun makinaları satıcısına anında ulaşabilme imkanı satılık oyun makinaları ve kiralık oyun makineleri seçenekleriyle oyun makinaları kategorisinde. Oyun makineleri genellikle alışveriş merkezleri, restoranlar ve eğlence salonları gibi halka açık yerlerde bulunan ve genellikle jetonla çalışan bir oyun makinalarıdır. Genellikle video oyunları, langırt makineleri veya elektromekanik oyunlardır. Oyun makineleri, oyun alanlarında, oyun salonlarında, bazı kantinlerde, büyük alışveriş merkezlerinde karşımıza çıkan eğlence makineleridir. Oyun makineleri özelliklerine göre özel şekilde üretimi yapılan makinelerdir. Belli başlı tasarımlar yapıldıktan sonra üretimi yapılır, makineler kullanılacak olan tüm parçaların kaliteli olması şarttır. Çünkü oyun makineleri tıpkı dayanıklı ev aletleri gibi sürekli kullanılan araçlardır. Basketbol oyun makinaları, üç parçadan oluşmaktadır. Bu parçalar; şapka kısmı, arka kısım ve ön kısımdır. Makinelerin tüm parçaları birbirlerine sabitlenmektedir, bu sabitlenmeden kaynaklı kolay ve basit şekilde taşınma özelliği bulunur. 

Boks makinesi oyun makinaları , kurulum firmaları tarafından müşterilerin istedikleri bölgeler ve oyun alanlarına oyun makinaları kurulmaktadır. Oyun makineleri çoğunda olduğu gibi boks makinesi de ışıklı, renkli ve eğlenceli olan bir oyun makineleri dir. Makine vuruş gücünü hesaplar, müzik çalar ve kaliteli malzemeden üretilmektedir. Boks makinesi jeton ile çalışan bir makinedir. Şişme oyun parkları özellikleri bakımından çocuklara eğlenceyi sunma özelliğine sahiptir. Şişme oyun parklarında motor sistemi bulunur, bu sistem devamlı olarak parkın içine hava sirkülasyonu sağlamaktadır, hava sirkülasyonu olmazsa oyun parkı şişmez. Oyun parkının üstünde kaydırak, belli başlı engeller ve belli başlı geçit parkurları bulunmaktadır. Bir şişme parkın üstünde yaklaşık olarak 30 çocuk oynayabilmektedir. Langırt makinesinin masası düz bir zemine sahip olması gerekmektedir, düz zemin langırtın oynanmasına olanak sağlamaktadır. Masa içinde küçük futbolcular yer almaktadır ve bu futbolcularda arıza olduğunda tamamen değişebilmektedir. Masa, masanın ayakları ve futbolcular kaliteli malzemelerden yapılmaktadır. Balyoz makinesinde mutlaka demir saç kullanılmalıdır, üst gövdesi ve şapka kısmında kullanılmış olan renkli LED ışıklar makinenin görsel açıdan özelliğini arttırmaktadır. Balyoz makinesi 2 tane jeton ile çalışmaktadır. Makinenin hemen hemen tüm özelliklerinin ayarlanabilmesi mümkündür. Çarpışan otoları eski dönemler bu yana lunaparklarda görmek mümkündür ve bu makineler büyük alışveriş merkezlerin açılması ile buralarda da karşımıza çıkmaya başlamıştır. Makinenin kullanılacağı zeminin kesinlikle düz olması gerekir ve makine güvenlik açısından tüm özellikleri üzerinde taşımalıdır. Bu makineler sürekli olarak çarpışmasından dolayı dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilmiş olması gerekmektedir. Bu makinelerde direksiyon bulunur, devamlı kullanılması durumunda bile şarjı 3 saat boyunca dayanır. Şarjının dolması için 6 saat bekletilmesi gerekir ve süre ayarları yapılabilmektedir. Tüytop veya badminton, raket ve bir tür tüylü topla oynanan badminton tenis benzeyen bir oyundur. Kaz tüyünden yapılma bir top ve ince, uzun saplı raketle oynanan oyun olan badminton, tüytopun file üzerinden rakip alana atılması ve bu alandan geri dönmemesini sağlamak amacına dayanan bir spor dalıdır. Badminton kolayca öğrenilebilen, erkek ve kadın, bütün yaş grubundakilere hitap eden badminton herkesin oynayabileceği ender spor dallarından biridir. Sıfır oyun makinaları , kiralık oyun makineleri ve birbirinden farklı oyun makinaları markaları bu sayfada.