Line Folyo Kapatma Makinası 

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00188922
Kategori: Folyo Kapatma Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-FK001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

Folyo Kapatma Makinası 

Ürün Özellikleri:

Bir giriş konveyörü veya el yardımı ile yerleştirilen veya dolum makinesinden içleri ürün doldurulmuş olarak sevk edilen kaplar kesme kalıbı altında ki yerlerine ulaşır. Folyo Kapatma Makinası üzerinde takılı bulunan ( Step Motorlu ) bobinden özel şekilde imal edilen kesme bıçakları altında Folyo kesme, yapıştırma ve Fire Sarma işlemini gerçekleştirir. Bu işlem ürün geldiği sürece devam eder.

Üst Folyo Kesme Yapıştırma Makinası müşteri tarafından istenen özellikler ve ambalaj ölçüsü doğrultusunda dizayn edilmektedir.

Kapatılacak kapların özellikleri; İşlem Kapasitesi, Ağız Çapları ve bütün özellikler Folyo Kapama Makinası‘nın tasarım aşamasında göz önünde bulundurulan unsurlar olarak öne çıkmaktadır. 

Folyo kapatma makinaları, pet şişe, cam şişe, cam kavanoz folyo kapama gibi çeşitli şişelerin ve kapların ağız kısmını kapamak amacıyla üretilmiş, şişe dolum makinası gibi makinaların ihtiyacı olan makinalardır. Tabi ki dolum makinalarından gelen ürünlerin folyo kapatma işlemini sağlayan ve hem dolum hem de folyo kapama işlemini sağlayabilen folyo yapıştırma makinalarını Line Makina olarak üretmekteyiz.

Çeşitlerine göre ayrılan Folyo kapama makinalarımız ile kavanoz, cam şişe, pet şişe, kova gibi kaplarınızın ağzını kapatabilirsiniz. Yeni teknolojiler ile üretilen makinalarımız sayesinde verimli bir şekilde ürünlerinizin folyo yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Folyo kapatma makinası, yüksek ısı sağlayarak alüminyum folyoyu ürününüz hangi tip ise ona uygun şekilde yapıştırarak, ürünlerinizin tamamen hava ile temasını keserek verimli bir ürün elde etmenize olanak sağlamaktadır.

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere alüminyum folyo kapatma makinası en temelde dolum sağlayan ve dolum sağlamayan olarak ikiye ayrılmaktadır. Eğer dolumlu bir folyo kapama makinesi sağlarsanız, makine hem hangi türden kaba dolum yapıyorsanız dolumu sağlar ve folyo kapamasını sağlar. Dolumsuz makine, dolum makinasından çıkan kapların folyo kapamalarını sağlar.

Line Folyo Kapatma Makinası  Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin