UV Ahşap Boya Kurutma Hattı kategorisi aramanızda 9 adet ilan bulundu

UV Ahşap Boya Kurutma Hattı Popüler Ürünler

Boya kurutma sektöründe kullanılan kurutma hatlarından olan UV kurutma hattı bu sayfada. Sıfır, ikinci el, satılık ve kiralık seçenekleriyle marka ve modele göre filtreleyerek anında istediğiniz UV kurutma hattı ürünlerine ulaşabilme imkanıyla UV Kurutma Hattı kategorisinde. Yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı UV kurutma hattı sayfamızda sizleri bekliyor. Akospray, Cefla, Sorbini gibi çeşitli firmaların UV kurutma hattı ürünlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ahşap kurutma için UV enerjisi ve ışık kullanır.

Boya ile reaksiyona girmesi ve hemen 3 ila 5 saniyede sertleşmesi için güçlü UV ışığını UV kurutma hattı uygular, bu hafif reaksiyon, kuruma süresini ve depolama alanını hiçbir zararlı madde buharlaştırmadan büyük ölçüde kurtarır. Ayrıca mobilya, kapı, dekorasyon vb. alanlarda UV kurutma hattı kullanılabilir. Kapı çerçevesi, kapı hattı, pencere çerçevesi, pencere hattı, dekorasyon hattı, pvc çizgi vb. alanlarda UV kurutma hattı kullanımı yapılabilir. UV baskı makinası üzerindeki kafalar, boyayı basılacak yüzeye iletir.

UV kurutma hattı kafaların üzerindeki mekanizmadan çıkan mikro boya tanecikleri malzemeye ulaştıkları anda UV ışınlar sayesinde kısa bir zamanda kurur. Ürünler baskıdan çıktığı anda kullanıma hazırdır. Solvent makinalardaki gibi boyanın kuruması için ürünün bekletilmesini yada başka yöntemler kullanılmasını gerektirmez. Bu yeteneğinden dolayı birçok plaka ve rulo malzemeye UV baskı yapılabilir.

Sıfır, İkinci El, Satılık ve Kiralık seçenekleriyle marka ve modele göre filtreleyerek anında istediğiniz ürüne ulaşabilme imkanıyla UV Kurutma Hattı kategorisinde