Bexmac Plastik - Kimdir

1982 yılında makine imalatı sektöründe ticaret hayatına başlayan firmamız, ilerleyen yıllarda tüm tecrübe ve enerjisini Plastik Geri Dönüşüm Makineleri imalatına yönlendirdi. Tecrübeli kadro ve modern makine parkuruyla firmamız, kalitesi yüksek üretim sunmaktadır.İstanbul–Esenyurt’da yeralan fabrikada üretimi gerçekleştirilen Geri Dönüşüm Makineleri ile plastik atıklar işlenerek, yeniden kullanılabilir plastik hammadde haline dönüştürülmektedir.

Plastik Geri Dönüşüm tesislerinde kullanılan makinelerin tamamını kendi bünyesinde üretme kapasitesine sahip ender üreticilerden biri olan firmamız, her geçen gün daha yenilikçi ve daha yüksek verim sağlayan makineler üretebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir Hammadde seçimimizi ve imalatımızı, makinelerimizin son derece kirli ve aşındırıcı plastik atıklarla çalışacağı gerçeğini göz önünde tutarak şekillendiriyoruz. Üretmiş olduğumuz tüm makineler, teslimattan önce kalite- kontrol testlerden geçirilmektedir. Makinelerin müşteri sahasında kurulumu ve sunulacak eğitim süreci, uzman teknik servisle profesyonel olarak gerçekleştirilmektedir. Üretim, ya da kullanım hatasından doğabilecek herhangi bir arıza durumunda; teknik destek sağlanarak, en yüksek müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir.Üretimin tüm süreçleri; kalite kontrol ve Ar-Ge faaliyetleriyle desteklenerek, plastik geri dönüşüm makineleri alanında tercih edilen marka olmanın sorumluluğunu taşıyoruz.

Üretilen tüm makine ve ekipmanlar TSE, GOST-R, CE kalite sertifikaları ile belgelendirilmektedirHizmet verilen firmaların üretim süreçlerine katkıda bulunmanın, aynı zamanda çevreye ve ekonomiye kazanım sağlayacağının bilincindeyiz. Ürettiğimiz Plastik Geri Dönüşüm Makineleri ile firmaların üretim süreçlerinin hızlanmasına, verimliliklerinin artmasına, maliyetlerinin düşürülerek karlılıklarının arttırılmasına katkı sunmaktayız.

Bu anlamda hem plastik geri dönüşüm firmalarının daha fazla geri dönüşüm yapmasına, hem de daha yeşil bir dünya yaratılmasına katkıda bulunuyor ve sosyal sorumluluğumuzun gereğini yerine getiriyoruz.

 

1982 yılında çıktığımız yola, BEXMAC markası altında Plastik Geri Dönüşüm Makineleri üretimi ile devam etmekteyiz. İş hayatında hızlı, kaliteli, dürüst ve disiplinli olmak temel değerlerimizdir.

Firmamız; profesyonel teknik kadrosu ve her geçen gün genişleyen modern makine parkuruyla, özellik arz eden mühendislik plastiklerini dahi işleme kapasitesine sahip makineler üretebilmenin gururunu yaşamaktadır.

Ekip çalışmasının önemini asla göz ardı etmemek, kenetlenmiş bir aile anlayışı içinde çalışmalarımızı toplam kalite anlayışına uygun olarak sürdürmek ve her zaman insana yatırım yapmayı ön planda tutmak yönetim anlayışımızdır.
Şirketimiz bugünlere emin adımlarla ulaşırken; işlerini yaptığımız kuruluş ve kişileri tam anlamıyla memnun ettiğimizi özellikle vurgulamak gerekmektedir. Amacımız ülkemizde olduğu gibi yurtdışında da sektörün lider üreticisi olma konumuna gelmektir.


Bize güvenerek projelerini hayata geçirme imkanını veren tüm kişi, kuruluşlara ve bizleri bugünlere taşıyan tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.


Mehmet BEKTAŞ