Lazer Markalama Makinası kategorisi aramanızda 205 adet ilan bulundu

TL20 / 20W El Tipi Mobil Taşınabilir Fiber Lazer Markalama

Karma Kodlama | TL 20 / 20W

5.000 - 6.500 +KDV

30 W Fiber Lazer Markalama Makinası

ABP Laser | 30W

2.500 +KDV

50W Fiber Oyma Makinesi Lazer Kesim Lazer Markalama Makinesi

Xenon Lazer | BETA / E - 50W

6.500 +KDV

30 Watt Fiber Lazer Markalama Makinası

Sistem Lazer | SM-30

3.850 +KDV

SF30 30 W Lazer Markalama Makinası

SFA Makina | SF30

5.500 +KDV

50W Konveyörlü Sistem Masalı Bilgisayarlı Fiber Lazer Markalama Makinesi

DNC Laser | 50W

8.800 +KDV

30 W Konveyörlü Sistem Masalı Bilgisayarlı Fiber Lazer Markalama Makinesi

DNC Laser | 30W

7.800 +KDV

Toplam 6 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Lazer Markalama Makinası Popüler Ürünler

Lazer Markalama Makinası Uygulamaları
Yüksek hızda yazı ve rakamsal ve şekisel karakteri, logo, grafik, barkod ve 2D Data Matrix işaretleme ve markalama için dinamik, işin şekline göre ayarlanabilen ve uyarlanabilen makinalardır.. Lazer oyma veya işaretleme son derece okunabilir ve etkili izlenebilirlik sağlayan ve sert çevre koşullarına uygundurlar. Markalamada lazer teknolojisi ile uygun maliyet ve markalamada etkin çözümler sunmaktadır. İş parçalarının ve malzemelerin bir lazer ışınıyla işaretlenmesi veya etiketlenmesi anlamına gelir. Bu bağlamda, kazıma, çıkarma, boyama, tavlama ve köpükleme gibi farklı işlemler ayırt edilir. Malzemeye ve kalite ihtiyacına bağlı olarak, bu prosedürlerin her birinin kendi avantajları ve dezavantajları vardır.

Markalama yapılacak malzemeler çok çeşitlidir gravür, hertürlü metal yüzet ahşap ve sert maddeler,  üzerinde de işlem yapabilir. Endüstriyel 1 sınıf muhafazaları mevcut ve belirli uygulamaları işaretleme için kolayca özelleştirilebilir. Lazer işaretleme makineleri yada kapsamlı hattı, in-line entegrasyon ve sofistike anahtar teslim çözümler için OEM modelleri içermektedir. Daha küçük bir ayak izi gerektiğinde, 1sınıf  lazer güvenlik hala üretim sürecine patentli Emniyet Seal entegre ederek elde edilebilir. Sitemizde birçok ürünü sizlere sunuyoruz. 

Laser teknolojisi , çok daha hızlı ilk konuşlandırma, basit bakım ve iletişimde başarısızlık daha az potansiyel noktalarını sağlayan Ethernet / IP haberleşme paketi. Bir ODVA onaylı cihaz olarak, Profiller Add-On ve Add-On Talimatlar kadar az 8 dakikaya 30+ saat programlama süresini azaltır. Sayfamızda birçok marka ürün satıcıları, imalatçıları, bayileri, yedek parça satıcıları,  tedarikçileri,  önde gelen markaları,  modelleri ve tüm model çeşitlerini sizlere sunuyoruz. En basit ifadeyle, lazerle işaretleme, yüzeyde kalıcı bir işaret oluşturmak için konsantre ışık demeti kullanan kalıcı bir işlemdir. Tipik olarak bir fiber, darbeli veya sürekli dalga lazer makinesi ile gerçekleştirilen lazer işaretlemesi çok çeşitli uygulamaları kapsar. En yaygın kullanılan lazer markalama uygulamaları  tavlama , karbon göçü , renk değişimi ,  gravür ve dağlamadır.

Lazer markalama avantajları
Bu ürün ile firmanız, hayal edebileceğiniz hemen her amaç için ihtiyaç duyduğunuz işaretleri hızlı ve doğru bir şekilde işaretleyebilir. Şirketlerin ürünlerimizi kullanmasının farklı yollarından bazıları şunlardır: -Güzel parçaları daha kişisel ve daha duygusal hale getirmek için özel takı oyma. -iPhone ve işlevlerinden ödün vermeden hassas cihazlara özel tasarımlar yapan elektronik gravürler. Üretim için seri numarası-işaretleme, böylece daha güvenilir bir envanter oluşturabilirsiniz. - Sterilizasyonu daha kolay ve etkili hale getiren tıbbi ekipmana özel ve temiz markalama. - Daha detaylı ve özel takı tasarımı için yumuşak metallerin hassas ve kesin kesimlerini sağlayan, mücevherat için kesme bıçağı. -İhtiyacınız olan her şey tek bir makinesinde olduğundan, kimyasal olmayan gravürleme daha doğru ve daha uygun maliyetlidir.

İşinizin ihtiyacı ne olursa olsun, ürünün gücü ve hassasiyeti dengeleyen yoğun, yüksek kaliteli lazerler üretmek için en son teknolojiyi kullanır. Sonuç, şirketlerin sahteciliği önleme, ürünlerine özel damga basmalarına ve yapılanlara, kim ve nasıl yapıldığına dair ayrıntılı stokları tutmaya yardımcı olan özel gravürler yapmalarının bir yoludur. Şirketiniz kendi bünyesinde özel gravür ve markalama yapmak isterse, lazer markalama makinesi size ihtiyacınız olan üstünlüğü sağlayacaktır.

Lazer markalama makinesi teknolojisiyle oyma desenleme
Görüntü makineye aktarıldıktan sonra, lazer görüntünün desenini izlemeye başlar. Lazerin hareketi bilgisayarlı programlama i